A páromnak van egy 17 éves lánya, akinek ha már a hangját hallom is kiráz a hideg. Az apja folyton neki ad mindenben igazat.. Mit tegyek?
Azert a megnyilvanulasaid sokat elmondanak rolad, borzaszto elviselhetetlen kepet festetted le a hozzaszolasaiddal.
Sajnalom, de cseppet sem tunez erettebbnek szellemileg, mont az altalad mindennek elhordott tini, aki nem mellesleg meg boven kinoheti ezt, te viszont mar aligha fogod.
“Ilyen fiatalon”? “19 év van köztünk”? A lány meg “taknyos”?
Te hány éves is vagy, nagyságos asszony? Ha már ekkora mellénnyel fikázol itt egy 17 évest, és a koroddal fölényeskedsz.
Egyébként meg semmi közöd hozzá, hogy egy 17 éves majdnem felnőtt (mert az, ha tetszik, ha nem) hogy viselkedik az apja házában, ahol neked aztán semmivel sincs több jogod ott lakni, sőt. Ez a szülei sara és dolga. Te ott nem vagy senki, hogy beleszólj a nevelésébe. Ha az én apám hozott volna haza egy ilyen hisztis, majdnem velem egykorú luvnyát tinikoromban, én sem lettem volna hajlandó semmit megtenni neki. Pláne ha így puffog, mocskolódik. Ha élőben is így viselkedsz, ne csodálkozz, ha meg jópofizol, arra se légy büszke, mert az a csaj nem hülye, észreveszi ám, hogy megjátszod magad. Az ő (állítólagos) pocsék viselkedése nem indok rá, hogy te itt fröcsögj.
Ez van amikor valaki olyan pasit választ akinek ilyen szutyok kölyke van.
Az adott helyzetben nem tudsz mit tenni.
így nem lehet élni, nyilvánvalóan a pasi a kölykét választja helyetted adott helyzetben.
Szerintem gyorsan lépj le mielőtt idegösszeomlást kapsz.
Akkor ez gyors volt, meg jó nagy szerelem lehet köztetek. Gondolom alig vagy idősebb a csajnál, ilyen nagyon max 30 lehetsz.
Az apjának a gondja, hogy, egy pukkancsot nevelt nem a te problémád.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!