Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A páromnak van egy 17 éves...

A páromnak van egy 17 éves lánya, akinek ha már a hangját hallom is kiráz a hideg. Az apja folyton neki ad mindenben igazat.. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tipikus elkényeztetett plázamacska típus, aki már gyerekkorától el lett kényeztetve. Az apja folyton a kedvében próbál járni..de egész nap be van zárkózva,és csinálja a saját hülyeségeit, a ház körül semmit sem segít ahogy a munkában sem.Szép szóval sem lehet semmire rábírni, mert önfejű és folyton bevágja a durcit. Alig pár napja költöztem össze a párommal, de már most rühellem a csajt. Hogy lehet az ilyen helyzeteket kezelni? Hiába próbálok minden erőmmel alkalmazkodni,de a puszta látványa is idegesít. A nagyanyja is folyton nekem panaszkodik,hogy a lány nem segít semmit. ( A nagyanyja hétrét van görnyedve, mégis kapál a kertben, és én is kimegyek) Kérlek, valaki adjon valami jó tanácsot.

2020. jún. 2. 21:17
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
98%
Mondjuk lehet az zavarja hogy majdnem egykorúak vagytok nem?
2020. jún. 2. 22:13
 22/40 anonim ***** válasza:
82%

Azert a megnyilvanulasaid sokat elmondanak rolad, borzaszto elviselhetetlen kepet festetted le a hozzaszolasaiddal.

Sajnalom, de cseppet sem tunez erettebbnek szellemileg, mont az altalad mindennek elhordott tini, aki nem mellesleg meg boven kinoheti ezt, te viszont mar aligha fogod.

2020. jún. 2. 22:15
 23/40 anonim ***** válasza:
64%
Ahogy elnézem, itt nem alá nyál van a gond, hanem veled. Fejest ugrottál egy olyan kapcsolatba, akarom mondani, oda költöztél úgy egy pasi hoz, hogy tudtad, van egy lánya. De kiismerni már lusta voltál. Szerintem is az a legjobb, ha békén hagyod őket. Te nem vagy picit sem kompromisszum képes. Ennek a családnak tényleg az a legjobb, ha te békén hagyod őket. És mindezt a kommentjeid alapján írom.
2020. jún. 2. 22:15
 24/40 anonim ***** válasza:
75%

“Ilyen fiatalon”? “19 év van köztünk”? A lány meg “taknyos”?

Te hány éves is vagy, nagyságos asszony? Ha már ekkora mellénnyel fikázol itt egy 17 évest, és a koroddal fölényeskedsz.

Egyébként meg semmi közöd hozzá, hogy egy 17 éves majdnem felnőtt (mert az, ha tetszik, ha nem) hogy viselkedik az apja házában, ahol neked aztán semmivel sincs több jogod ott lakni, sőt. Ez a szülei sara és dolga. Te ott nem vagy senki, hogy beleszólj a nevelésébe. Ha az én apám hozott volna haza egy ilyen hisztis, majdnem velem egykorú luvnyát tinikoromban, én sem lettem volna hajlandó semmit megtenni neki. Pláne ha így puffog, mocskolódik. Ha élőben is így viselkedsz, ne csodálkozz, ha meg jópofizol, arra se légy büszke, mert az a csaj nem hülye, észreveszi ám, hogy megjátszod magad. Az ő (állítólagos) pocsék viselkedése nem indok rá, hogy te itt fröcsögj.

2020. jún. 2. 22:38
 25/40 anonim ***** válasza:
98%
Az, hogy milyen a lánya, az apját is minősíti, mert nyilván ő "nevelte" ilyenné, vagy jobban mondva hagyta, hogy ilyenné formálódjon valahogy. Lépj amíg lehet.
2020. jún. 2. 22:50
 26/40 anonim ***** válasza:
23%

Ez van amikor valaki olyan pasit választ akinek ilyen szutyok kölyke van.

Az adott helyzetben nem tudsz mit tenni.

így nem lehet élni, nyilvánvalóan a pasi a kölykét választja helyetted adott helyzetben.

Szerintem gyorsan lépj le mielőtt idegösszeomlást kapsz.

2020. jún. 3. 08:24
 27/40 A kérdező kommentje:
Már megbeszéltük,és épp szedelőcködöm. Az apa kijelentette,hogy az ő lányával van a gond, de nem tud vele mit kezdeni, így kell elfogadni. Akkor legyen úgy, majd más biztos tolerálja a viselkedését. Én nem tudom. Így lesz a legjobb.
2020. jún. 3. 09:21
 28/40 anonim ***** válasza:
86%

Akkor ez gyors volt, meg jó nagy szerelem lehet köztetek. Gondolom alig vagy idősebb a csajnál, ilyen nagyon max 30 lehetsz.

Az apjának a gondja, hogy, egy pukkancsot nevelt nem a te problémád.

2020. jún. 3. 09:25
 29/40 anonim ***** válasza:
39%
Végre egy értelmes nő. Fiatal korod ellenére jól döntöttél. Mások évekig szenvednek hasonló helyzetben
2020. jún. 3. 09:48
 30/40 anonim ***** válasza:
59%
Értelmes nő? Egy értelmes nőnek nem ilyen mocskos a szája. Nem beszél így a parjarol meg annak a gyerekerol akkor sem ha igaza van. De abban egyetértek hogy így lesz a legjobb mindenkinek.
2020. jún. 3. 10:30
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!