Fiatalok! Ti "engedelmeskedtek" a szüleiteknek?
Tehát ha azt mondják, hogy mondjuk mosogass el, vágd le a füvet, meg ehhez hasonló házimunkákat megcsináljátok? Szülők véleményét is kérném!
A másik, meg, hogy a szobafogságot komolyan veszitek?
Én szoktam segíteni. Például ha levágják a füvet akkor leseprem a betont, a sövények között kigazolok :D néha magamtól mosogatok, ja és szeretek porszívózni :D de anya szereti a benti dolgokat egyedül megcsinálni. Ezért ha apa itthon van kimegyek hozzá szerelni :D
Nem szoktam büntetésbe lenni. Csak ha rossz jegyet kapok akkor addig nem gépezhetek ameddig nem javítok. Kb ennyi.
13/L
volt mikor "régen" megkértek vmire én mindig azt válaszoltam h miért én b(van egy 4 évvel idösebb bátyjám) a válasz az volt h azért mert te lány vagy :/..elég heves természetü voltam mindig kiakadtam és már ordibálásig fokozodtaka dolgok pedig csak megkértek h ebéd után törölgessek el. törölgetni nem szeretek, inkább mosogatok.
mostmár 20éves fejjel megcsinálok mindent pár dolgot értékeltem magamammal és szüleimmel kapcs. h sokat köszönhetek nekik mind anyagilag támogattak a sportban tanulásban és mind családilag, mindet megtudunk beszelni! mivel nyár van szivesen csinálom meg a mosást teregetést vasalást, fözést mivel igy jobban el is telik az idö. ez anyukámnak is jo mert ha napi 10orát dolgozik utána szegénynek nem kell még az itthoni dolgokat is a nyakába venni. hálás is érte. suliközben is segitek neki szivesen csak akk sokat kell már tanulni.
ami engem a éegjobban zavar h a tesom alig csinál vmit..megigr ezt azt és nem is csinálja meg..ezen mai napig kiakadok. ö mért különb?na mind1=)
20/L
Én is szoktam nekik segíteni ha megkérnek....
de mondjuk engem meg a nővéremet úgy neveltek/nek :P a szüleink, hogy igy ami családhoz fűződő téma azt megbeszéljük.., nem szoktak kiabálni meg szobafogságot adni...(de nem is adunk rá okot)
max. az szokott lenni hogy a nővérem 18 (de még középsulis és nagyon gyerek :P) ha az van megbészélve h 3-ra jön haza és 6-kor lép be az ajtón akkor nem mehet el a következő hétvégén sulis időben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!