Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért baj, ha én másik kenyere...

Miért baj, ha én másik kenyeret akarok enni?

Figyelt kérdés

Apám és a nője összeköltöztek. Én apukámmal lakok, még tanulok. Ez a nő most kitalálta, hogy házi kenyeret fog csinálni, és ezentúl azt eszünk. De én nem akarok olyan kenyeret enni, nekem jó a bolti. Most miért ő mondja meg, hogy mit egyek?? Azt eszek, amit akarok. Mikor bevásároltunk, apu nem engedett kenyeret venni, mert hogy van otthon házi. Miért nem ehetek azt, amit én akarok? Idejön ez a nő és akkor rögtön ő dirigál? Eddig semmi baja nem volt apukámnak se a bolti kenyérrel...

L/17

2020. máj. 31. 16:57
1 2 3 4
 11/37 Savlekotő ***** válasza:
63%
Szép család ahol egy kenyéren is cirkusz van...
2020. máj. 31. 17:25
 12/37 anonim ***** válasza:
62%
Szép család ahol a kölök uralkodni akar az apján meg a nőjén...
2020. máj. 31. 17:28
 13/37 Savlekotő ***** válasza:
33%
17 éves nem 7 előző vegyen kenyeret ami neki kell,ha van pénze,nálunk a kölök nem alsóbb rendű volt,és volt kommunikáció,nem az volt hogy márpedig azt eszed amit mondok,ha diétázol leszarom zsírt fogsz zabálni mert én azt mondom,főleg nem 17 évesen,csak itt valószínű nem csak a kenyér a gond náluk hanem elve a kommunikáció sem megy,és normáliséknál nem az épp felszedett nő dirigál,csak ma ez a divat..
2020. máj. 31. 17:35
 14/37 anonim ***** válasza:
14%

Én apád helyében ennyit mondanék neked:

"Figyu, te a farkamBÓL jöttél, az a nő meg a farkamRA. és ez utóbbi a nyerő! Kell másik kenyér? Vegyél, vagy vetess a pasiddal!"

2020. máj. 31. 17:37
 15/37 anonim ***** válasza:
75%

Mekkora bunkók vagytok!

Egy 17 éves még nem ennyire megkeseredett, mint ti és attól, hogy kiskorú lehet önálló gondolata is.

Szerintem beszéljetek, hogy te mit szeretnél és a nő mit szeretne és jussatok közös nevezőre, nem csak kenyér ügyben. Kommunikáljatok rendszeresen.

2020. máj. 31. 17:52
 16/37 anonim ***** válasza:
71%
Én megértelek. Próbálj mégegyszer beszélni apuddal, hogy vegyetek bolti kenyeret is. Én sem díjaznám, ha random nők azt hinnék, hogy felettem állnak hierarchiában a saját családomban. Ezt valahogy jó lenne a tudtára is adni.
2020. máj. 31. 18:16
 17/37 anonim ***** válasza:
56%
15, nincs érve a házi ellen, csak az, hogy neki jó a bolti.
2020. máj. 31. 18:22
 18/37 anonim ***** válasza:
76%
Ez nem a kenyérről, hanem az nőről szól.
2020. máj. 31. 18:40
 19/37 anonim ***** válasza:
68%

Már látom, kiváló kapcsolatod lesz a nővel és így a családban is szuper lesz a hangulat. Nem a kenyéren, hanem a hierarchián megy a vita, amelyben nincsenek győztesek, csak vesztesek, ezt jobb, ha tudod. Most a kenyér, legközelebb a húsleves, utána meg bármi más.

Ha végül sikerül is a nőt elüldöznöd, ne hidd, hogy nyertél. Apád megkeseredett lesz, téged fog okolni és előbb-utóbb hoz egy másik nőt, aki nem csak a kenyeret "erőlteti" rád, csakhogy ebből már tanulni fog apád és nem hagyja, hogy hisztizz.

Azt meg ne felejtsd, hogy talán egyszer neked is lesz pasid, akihez éppolyan "elfogadó" lesz majd apukád, mint te a nőjével.

2020. máj. 31. 18:53
 20/37 anonim ***** válasza:
78%
azért szoktátok nézni a facen milyen betyáros kenyeret sütnek egyesek?
2020. máj. 31. 19:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!