Szeretnék eltünni a volt férjem elől a folytonos zaklatásai miatt.Mit tanàlcsoltok?
Sőt, fordítsd ellene a saját fegyverét.
Az a legjobb.
Bejelentheti hogy eltűntél, és ha bármilyen határnál ellenőriznek neki ezt jelenthetik. Saját tapasztalat.
Szóval, szerintem előbb menj a rendőrségre és mondd el mire és miért készülsz. Vagy az Ökumenikus Segélyszervezethez is fordulhatsz.
Én a helyedbe minden ismerősömmel megszakítanám a kapcsolatot. A facebookod ne privátba állítsd hanem függeszd fel és csinálj egy másikat másik névvel képpel! Új telefont vennék mivel azt is le lehet ellenőrizni IMEI szám alapján ha pl.be van kapcsolva a GPS.
Nem tudom meddig ér el a keze
Butaság, hogy országon belül más városba mész. Párom se szó se beszéd lelépett. Debrecenben éltünk, 2évvel később ismerősök látták Pápán, aztán Mezőlakon. Megyeszinten meg nem olyan megtalálni valakit.
Hagyd el az országot!
Tudnal valami infot adni arrol, mivel fenyeget? Mert nem mindegy, hogy testi sertessel, vagy azzal hogy lejarat mindenki elott, kirugat munkadbol, stb, mindegyikre mas megoldasra van szukseg.
Ami fontos:
- semmilyen kozossegi median ne legyel jelen
- telefonszam/email csere (ezeket csak a legjozelebbi embereknek add meg)
- keruld a tavoli ismerosokkel valo kapcsolat tartast, koncentralj most egy ideog csak a legszorosabb es leheto legkevesebb emberre akikben 10000%-ig megbizol, peldaul edesanyad (ha vele jo kapcsolatot apolsz), ne most akarj baratokat stb
- pszihologus!!! Illetve egyeb szervek ahogy feljebb is irtak, oriasi lelki tamogatast nyujthatnak
- ha lehetseges, koltozz el onnan ahonnan elsz most (nem kell kulfoldre)
Fú hát feláll a szőr a karomon ettől a sztoritól, és nagyon is el tudom képzelni, hogy ilyen a volt férjed. Nekem kettő ilyen zaklató is kijutott az életemben.
Az egyik négy év kapcsolat után még két évig követett az utcán, és telefonon zaklatott. Egyszer berántott egy kapualjba és felpofozott, bár igaz, hogy akkor már annyira ki voltam borulva hogy provokáltam, de akkor sem mentség ez az ütlegelésre. Sajnos ő rendőr volt, emiatt 22 éven keresztül nem mertem bejelentkezni az új lakcímemre.
A másik idióta pedig egy (!) randi után hívogatott minden nap. Ugyanazt mondta el, mint egy gép, hogy szeretne újra találkozni velem. Volt hogy átadtam a telefont férfikollégámnak, hogy rázza le, de nagyon kitartó volt. Az volt a szerencse hogy ez nem tudta, hogy hol lakom. A számcsere volt a megoldás.
A te esetedben is tényleg a számcsere, a név- és lakhelyváltoztatás lesz a megoldás, bár nem említetted, hogy milyen szinten vagy ellenőrizhető az ismerősei által.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!