Hogy viseljem el anyám folytonos panaszkodását?
Mindig panaszkodik, ahányszor beszélünk.
Egyszer a dereka fáj, utána a feje, aztán hú, mennyi dolga, stb... Ezt hallgatom egész nap. Nekem is van rengeteg bajom, nekem is szokott fájni valamim, de mégse ezzel boldogítom...
Különben lehet, hogy tényleg sok dolga van, de magának csinálja az elfoglaltságot... Újságokat hord ki, emellett ő vállalja be a helyettesítéseket a rendelőbe, és ő takarít, főz.
(Én is szívesen kitakarítom pl a szobámat, de neki az úgy nem jó, mert én milyen csúnyán csinálom, meg minden kifogást kitalál, hogy miért nem jó úgy, ahogy én csinálom.. Múltkor összeraktam az ágyamat, ráterítettem a lepedőt, teljesen kész volt már, erre leszedi, és elölről kezdi, mert neki nem tetszett...)
Különben utálom, ha egy ember panaszkodik.. Mindenkinek megvan a saját gondja.. Miért kell másét hallgatni?!
15/L
De miért kell egész nap ezt hallgatnom? Jaj a derekam úgy fáj, mindjárt leszakad, ez már hihetetlen jaj tényleg mindjárt leszakad... ÁÁÁ....
És túl jól állunk anyagilag, be se kéne vállalnia ezeket. Mellesleg.
És szerintem 15 évesen is lehetnek nagy gondjaim.. Legjobb barátom halál szélén áll.. Ez magába is nagy gond szerintem.. :'( én viszont mégse panaszkodok soha...
Szerintem csak nemtud megfelelően nyitni feléd és maximalista.
Nekem is mindig az a jó amit én csinálok mert akkor csak magamat okolhatom ha nem lett olyan amire vágytam.
A szobádat viszont csináld meg magad s mond meg neki, hogy rend van, ne bántsa hanem pihenjen ha fáj valamije.
Te se mész be hozzá, hogy zerinted bénán ágyazott be, vagy ronda a vasalás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!