Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy az istenbe tűrheti egy...

Hogy az istenbe tűrheti egy nő, ha a férje így indít, hogy gyere sz. Pni? A többi lent.

Figyelt kérdés

Én nem vagyok prűd, öreg sem,(33)de ha a férjem minden bejelentés nélkül, így állna nekem, hát rendesen kivágnám.

Az más tészta, ha belemelegedünk, akkor 2 ember között nincsen tabu, de anélkül indítani, ez szerintem durva.A nővéremmel rendszeresen csinálja a férje, minden rohadt ribancnak elmondja szex közben, meg tépi a haját meg stb.Mondtam neki, hogy ez szerintem nem normális, félek, hogy egyszer elfajul a dolog.De bele sem szólhatok az életükbe.Csak amikor eljön, panaszkodik, hogy ő ehez soha nem volt szokva, eleinte nem is volt ilyen a férje, de egye durvább a szex.Hogy segítsek neki?

2010. júl. 29. 19:33
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, szerintem hülye a nővéred... egy kapcsolatban ilyen, amiket írtál, egyszerűen nincs! senki nemfogja megmenteni ettől, magának kellene lépnie...
2010. júl. 30. 10:43
 32/34 anonim ***** válasza:
Ha a nővérednek így nem jó, mondja meg a férjének. Nem baj, ha néha kicsit durvább a szex, ha mindkét félnek jól esik. Ha neki nem, nyissa ki a száját! Te nem tudsz ebben segíteni, ez csak rájuk tartozik!
2010. júl. 30. 11:28
 33/34 anonim ***** válasza:
Egyébként a tesódat kéne megkérdezni, hogy tűrheti el. Ha nem tűrné el, a férje nem csinálná, ennyire egyszerű.
2010. júl. 30. 11:32
 34/34 anonim ***** válasza:
A nővéred férje így szereti és kész.Bele én biztos nem szólnék mert az ő dolguk.Ha nővéred meg szóvá teszi hogy ő így nem akarja csinálni akkor a férje ezt tiszteletbe fogja tartani de el fog járni hivatásosokhoz mert az meg neki nem jó!Amelyik férfi oda jár az csak azért megy hozzájuk mert nem kapja meg otthon amit szeretne.Van három választása:1.leül vele beszélni hogy ő így nem akarja,ebben benne van a rizikó hogy tart mellette mást is aki megadja mindezt.2.eltűri ahogy eddig tette.3.elhagyja.
2010. júl. 30. 13:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!