Hogy az istenbe tűrheti egy nő, ha a férje így indít, hogy gyere sz. Pni? A többi lent.
Én nem vagyok prűd, öreg sem,(33)de ha a férjem minden bejelentés nélkül, így állna nekem, hát rendesen kivágnám.
Az más tészta, ha belemelegedünk, akkor 2 ember között nincsen tabu, de anélkül indítani, ez szerintem durva.A nővéremmel rendszeresen csinálja a férje, minden rohadt ribancnak elmondja szex közben, meg tépi a haját meg stb.Mondtam neki, hogy ez szerintem nem normális, félek, hogy egyszer elfajul a dolog.De bele sem szólhatok az életükbe.Csak amikor eljön, panaszkodik, hogy ő ehez soha nem volt szokva, eleinte nem is volt ilyen a férje, de egye durvább a szex.Hogy segítsek neki?
Nem kell félni, nem fogja megfojtani vagy ilyesmi... Van aki
a szeretkezést részesíti előnyben és van aki a ba**ást... Ízlések és pofonok. Te meg szerintem ne szólj bele a szexuális életükbe, milyen már... :D
Igazad van első, van olyan akik szeretik a szado-mazo-t, a trágár szavakra kerjednek...de ez kölcsönös. Viszont a kérdező írja, hogy a testvére panaszkodik emiatt.
Akkor az már durvaság a férje részéről...
Kérdező!
Hát nagy tanácsot te sem tudsz adni, mert igazából ez tényleg az ő szexuális életük, max. hogy mondja el a párjának, hogy neki a gyengédebb, becézgetőbb szex sokkal jobb.
az előző pasiknak (ők tudni fogják)
b.szni nem nagy ügy, azt minden férfi tud, de érzékien szeretkezni csak kevesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!