Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy az istenbe tűrheti egy...

Hogy az istenbe tűrheti egy nő, ha a férje így indít, hogy gyere sz. Pni? A többi lent.

Figyelt kérdés

Én nem vagyok prűd, öreg sem,(33)de ha a férjem minden bejelentés nélkül, így állna nekem, hát rendesen kivágnám.

Az más tészta, ha belemelegedünk, akkor 2 ember között nincsen tabu, de anélkül indítani, ez szerintem durva.A nővéremmel rendszeresen csinálja a férje, minden rohadt ribancnak elmondja szex közben, meg tépi a haját meg stb.Mondtam neki, hogy ez szerintem nem normális, félek, hogy egyszer elfajul a dolog.De bele sem szólhatok az életükbe.Csak amikor eljön, panaszkodik, hogy ő ehez soha nem volt szokva, eleinte nem is volt ilyen a férje, de egye durvább a szex.Hogy segítsek neki?

2010. júl. 29. 19:33
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
40%

én tudnám élvezni:D:D

de am ezt más emberek eéőtt is hangoztatja??? az azért elég megalázó...

2010. júl. 29. 20:00
 12/34 anonim ***** válasza:
61%
Te hogy segíts neki? Ha neki ez nem megfelelő "eljárás", akkor talán neki kellene kinyilvánítani a férje felé a nemtetszését, ha pedig némán tűri hát akkor bőven meg is érdemli.
2010. júl. 29. 20:02
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
ők ketten nem beszéltek erről soha? ha igen, mit mondott a férje, és ha nem, miért nem? fél tőle a tesód?
2010. júl. 29. 20:05
 14/34 A kérdező kommentje:
Ha neki nem tetszik, akkor meg biztos mással b@szik, meg stb.Mert a férje szerint ez kell minden nőnek.De könyörgöm, amíg mind a kettőnek jó addig ok, de ha a másiknak megalázó, akkor ez már beteges szerintem.És még mit fog kitalálni?
2010. júl. 29. 20:15
 15/34 anonim ***** válasza:
96%
Veri a férje?? Ha annyira zavarná, akkor már szól volna a párjának hogy ritkábban csinálják úgy... nem? Hacsak nem agresszív a pasi, veri vagy valami akkkor beszélgetéssel meg lehet oldani. De te inkább ne szólj bele.
2010. júl. 29. 20:24
 16/34 anonim ***** válasza:
52%

Én is gyakran igénylem a mindent bele szexet, attól elégülök ki igazán. A testvérednek viszont beszélnie kellene a férjével, hogy iktassanak be gyengéd napokat is, hogy mindkét fél elégedett legyen. Vagy pedig hagyja el és kész. Nem tudom, mit kell ezt túlragozni.. Nekem csak az bántja a szemem, hogy mások előtt megalázza a tesódat a pasi. Ez nem szép. Bár lehet, hogy azért teszi, mert büszke rá, milyen jó "ribanca" van.

35/N

2010. júl. 29. 20:26
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
érdekes felfogása van a férjnek. ha "ez kell minden nőnek", akkor hogyhogy kezdetben nem így szexelt vele? a pasi változott meg: vagy nem szereti már és félig-meddig tudatosan alázza meg, vagy szellemileg nincsenek egy szinten (akkor vszínűleg nem is voltak soha), vagy tényleg így változott a személyisége. ilyen is van, sajnos. két ember viszonylag fiatalon egymásba szeret, összekötik az életüket, eltelik 10-15 év, és rájönnek, hogy egymástól függetlenül úgy változott, formálódott, "érett" a személyiségük, hogy már semmi közös nincs bennük. ettől függetlenül valami azt súgja nekem, hogy a tesód férje tudja, hogy a tesódnak ez megalázó és ennek ellenére csinálja, netán épp ezt élvezi. ha nem tudják megoldani, az nem állapot, hogy élete végéig tűrje ezt. hagyja el, ha másképp nem megy
2010. júl. 29. 20:48
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, miért tűri ezt a tesód. Jó primitív férje lehet, biztos valami "jómunkásember" stílusú (elnézést a normális munkásoktól, nem rájuk vonatkozik, amit írtam). Undorító az ilyen ember. Segíteni viszont nem nagyon tudsz. Függő helyzetben van tőle a testvéred? Mert ha igen, esetleg úgy tudsz segíteni neki, hogy segítesz neki munkát/lakást keresni, esetleg adsz neki kölcsön a kezdeti időkre, hogy el tudja hagyni a f.aszit. De az is lehet, hogy társfüggő. Akkor meg valami olyan megoldás jöhet szóba, hogy megpróbálod összehozni valaki normálissal. Amúgy amikor így beszél vele a férje, akkor nálatok vagy a szüleiteknél vagytok? Mert ha igen, akkor nyugodtan helyre rakhatod te vagy anyukád vagy apukád vagy a férjed a primitív barmot.
2010. júl. 29. 20:56
 19/34 A kérdező kommentje:
Én már azt hiszem nem is nagyon tudok segíteni.Nem paraszt munkás, hanem diplomás tapló.Már le sem merem írni azokat az ocsmányságokat, amiket neki mond a fülem hallatára.pL:Na, ma este kisz..d a f@szom, meg ki..lod, szét...lak, stb.Szóval, már azt hiszem, hogy beteg.
2010. júl. 29. 21:04
 20/34 anonim ***** válasza:
75%
elmondom, én mit tennék. ha még szeretem, beszélnék vele és határozottan érzékeltetném, hogy szakemberhez kell fordulnia, ha meg akar tartani. ha megteszi, mindenben mellette állok (ezt hangsúlyoznám). ám, ha nem, akkor elhagyom. ez az ember beteg, ha a nő tesója előtt így beszél a feleségével. (te ilyenkor hogy reagálsz?) ebben tudsz segíteni. tudatosítsd benne, hogy ez nem normális, jobb életet érdemel. remélem nincs gyerekük vagy legalábbis ők nem szem, -és fültanúi az udvarlásnak. srgíts neki kilépni ebből, mielőtt idegroncs lesz belőle
2010. júl. 29. 21:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!