Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy az istenbe tűrheti egy...

Hogy az istenbe tűrheti egy nő, ha a férje így indít, hogy gyere sz. Pni? A többi lent.

Figyelt kérdés

Én nem vagyok prűd, öreg sem,(33)de ha a férjem minden bejelentés nélkül, így állna nekem, hát rendesen kivágnám.

Az más tészta, ha belemelegedünk, akkor 2 ember között nincsen tabu, de anélkül indítani, ez szerintem durva.A nővéremmel rendszeresen csinálja a férje, minden rohadt ribancnak elmondja szex közben, meg tépi a haját meg stb.Mondtam neki, hogy ez szerintem nem normális, félek, hogy egyszer elfajul a dolog.De bele sem szólhatok az életükbe.Csak amikor eljön, panaszkodik, hogy ő ehez soha nem volt szokva, eleinte nem is volt ilyen a férje, de egye durvább a szex.Hogy segítsek neki?

2010. júl. 29. 19:33
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
67%
Először szólni kellene, hogy ő ezt nem élvezi.
2010. júl. 29. 21:15
 22/34 A kérdező kommentje:
Én az első alkalommal azt hittem, hogy rosszul hallok, de aztán látta a tesómon, hogy milyen zavarban van.Na aztán mondtam a sógoromnak, hogy mi a sz@rt képzelsz, nem a sarkon szedted össze a nővéremet, meg ha ezt a fater meghallotta volna, anyád sem ismerne rád, na akkor egy kicsit disztingvált.De már a tesómat látva, meg halva a panaszát, komolyan azt fogom neki tanácsolni, hogy szóljon apánknak, aki egy 130-kg-os türelmes Jób, de a lányaiért kegyelmet nem ismer.Nem is kell Neki elmondani az igazságot, csak azt hogy megbántotta.Na akkor az isten kegyelmezzen neki...
2010. júl. 29. 21:23
 23/34 anonim ***** válasza:
85%

nem vagyok híve az erőszaknak, elítélem minden formáját, de ... az is egy megoldás :)

(én se vagyok prűd, csak a kölcsönös örömszerzést hiányolom a dologból. kicsit)

2010. júl. 29. 21:26
 24/34 anonim ***** válasza:
90%

A kapcsolatukba meg a szexuális életükbe nem szólhatsz bele, de ha a nővéred neked panaszkodik, akkor vele beszélhetsz róla. Segíthetsz neki, hogy megoldja a problémát. A legfontosabb, hogy a nővéred legyen tisztában vele, hogy mi is a helyzet.

Ha arról van szó, hogy tudat alatt mégiscsak kivánja, akkor szokjon le a panaszkodásról.

Ha azonban nem kívánja ezt a brutális szexet, akkor tennie kell valamit. Először is tudnia kell nemet mondani.

"Nem sz.plak le, mert nem esik jól, hogy így bánsz velem". Másodszor is nem kell ragaszkodni a kapcsolat fennmaradásához. Még mindig jobb külön élni, mint rossz kapcsolatban. Nem mondom, hogy a válás vagy a szexuális elhidegülés legyen a cél, de ha ezeket a lehetőségeket a nővéred elveti, akkor ki lesz szolgáltatva. A kapcsolat fenntartásán két embernek kell dolgoznia. Nem látszik, hogy a sógorod azért viselkedik így, mert tényleg azt hiszi, hogy a nővérednek így jó, vagy egyszerűen azt látja, hogy úgyis megteheti. Bármelyik is a helyzet föl kell hívni rá a figyelmét, hogy téved. Ezt viszont nem elég mondani, a nővéred cselekedeteiből fogja csak megtanulni.

2010. júl. 29. 21:35
 25/34 nyuxipok ***** válasza:
8%
Lehet,hogy nagyon megkivant es mar alig varta,hogy kielegitsd oralisan...nem kell ezen igy kiakadni.
2010. júl. 29. 21:37
 26/34 A kérdező kommentje:
Én?Basszus a nővéremről szól a dolog.Jajj...
2010. júl. 29. 21:51
 27/34 anonim ***** válasza:
46%
Utolsó: téged is csapjon seggen egy 2méteres néger. azon se kell úgy kiakadni ha megkíván :P
2010. júl. 29. 21:53
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
nyuxipók lemaradt szövegértésben és attól tartok, behozhatatlan a hátránya :)
2010. júl. 29. 22:05
 29/34 A kérdező kommentje:

21:53

Legalább nevettem egy jót...

2010. júl. 29. 22:58
 30/34 anonim ***** válasza:
Ezt neki kell megbeszélni a férjével. Szerintem szex közben más a trágár szó és az is ahogy te írtad, azzal indítani. Egy közönséges tapló ez a pasi. Ha a tesód tűr...az ő baja. Mindenesetre ne várja hogy jobb lesz. Egyre erősödő agresszió fogja ezt kísérni szerintem.
2010. júl. 30. 10:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!