Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Boldog szoktál lenni a névnapo...

Boldog szoktál lenni a névnapodon, születésnapodon?

Figyelt kérdés

Nekem még soha nem volt igazi boldog szülinapom, névnapom,valahogy soha nem jött össze. Kiskoromban azért mert sose azt kaptam amire vágytam, most meg szinte egész nap azt várom hogy ki köszönt meg és ki nem, aki nem miért nem, elfelejtette vagy nem fontos neki. Meg sose kapok meglepi ajándékot, ha kapok egyáltalán valamit, szóval nem az igazi.

Ti hogy vagytok ezzel, volt olyan igazán boldog szülinapotok, névnapotok?

2010. júl. 28. 21:17
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
születésnapomon mindig sírok mert ugyanakkor van amikor apukámnak és ö már nincs velünk..sőt majdnem ugyanabban az órában is...névnapomon meg mindig akkor kezdődik a suli..:S szóval egiksem bolddog
2010. júl. 30. 10:01
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!