Boldog szoktál lenni a névnapodon, születésnapodon?
Nekem még soha nem volt igazi boldog szülinapom, névnapom,valahogy soha nem jött össze. Kiskoromban azért mert sose azt kaptam amire vágytam, most meg szinte egész nap azt várom hogy ki köszönt meg és ki nem, aki nem miért nem, elfelejtette vagy nem fontos neki. Meg sose kapok meglepi ajándékot, ha kapok egyáltalán valamit, szóval nem az igazi.
Ti hogy vagytok ezzel, volt olyan igazán boldog szülinapotok, névnapotok?
Hát én nem emlékszek olyanra, hogy jó lett volna egyik is.
Kicsi koromból van egy olyan emlékem, hogy kaptam tortát és nagynéném egész nap tudna zabálni, majdnem megette az egészet.apumnak egy pici szeletet tudtunk megmenteni, mert ő dolgozott. azóta ha süti van otthon titkolni kell.
Máskor meg mikor volt, mindig kitört valami hepaj a családban. Már egy hónappal előtte rettegek hogy mi lesz majd. 2003ban 1héttel szülinapom előtt halt meg apukám.
Azóta nincs lényege, a névnapom meg elfelejtem mindig.
Gyerekként voltam boldog, manapság nem számít nekem sokat, nem tudom miért.
20/L
hülyeség, de minap döbbentem rá, h már 26 leszek szombaton és még egy csomó dologban nem tartok ott ahol szeretnék, jobban szeretem mások születésnapját, mert szeretek adni, a kisfiam szülinapját pl 3szor ünnepeltük és arra heteket készültem, h minden flottul menjen....
Titkon én is vágyok egy nagy meglepetésbulira, ahol az összes számomra fontos ember együtt kiabálja, h boldog szülinapot, asszem biztosan elsírnám magam.....addig is marad az h takarítok, megfőzök és meghívok mindenkit a szülinapomra....:)
Én örülök a születésnapomnak. Például ma lettem 28 :) Eddig még csak 2-en köszöntöttek fel, de ettől függetlenül én örülök, hogy vagyok.
Szerintem minden attól függ, agyban mi játszódik le. Igazából én szinte mindig jó kedvű vagyok és néha még egy utcán meglátott szép virágnak is örülni tudok.
Boldog születésnapot Neked is!!! :)
Boldog születésnapot kedves kérdező:)
Egyébként nekem sem szokott boldog szülinapom lenni, ez is ugyan olyan nappá vált számomra mint a többi. Nem állunk valami fényesen anyagilag, tehát sem tortát, sem meglepetést nem várok el, csak hogy mondja azt valaki hogy boldog születésnapot:)... anyumék kellemetlenül érzik magukat hogy nem tudnak vásárolni,pedig tudják hogy nem várom el:) Boldog szülinapot nem kíván szinte senki, rokonok sem tudják mikor van szülinapom, barátaim meg elfelejtik. A névnapomat meg én is elfelejtem velük együtt.
15/l
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!