Harmadik babámat várom, (7 hónapos vagyok) és most derült ki, a páromnak hónapok óta szeretője van! Mit tegyek?
"- mééééér csaltááááááál meeg?
- nem tudom. annyira vonzott. de téged szeretlek, veled akarok maradni.
- de akkor mééért?
- nem bírtam ellenállni"
sok férfi végigélte már ezt a párbeszédet. a megcsalásnak nem volt oka, egyszerűen találkozott disco-ban, munkahelyen más nőkkel, akik vonzóak voltak, flörtöltek vele, aztán ő nem bírt ellenállni. Saját bevallásuk szerint(!) mindent megkaptak otthon és szeretik a párjukat.
Na erre varrjatok gombot :(
Volt itt egy hasonló kérdés nem rég és kérlek szépen le állszenteztek amiért én nem csaltam meg a páromat és hú milyen prűd vagyok szóval ez a mai világnak már elfogadott.
Veled is gond van amiért elhagytak az eddigi apák és miért vállaltál ennyi gyereket ilyen helyzetbe???Vele is gond van amiért megcsalta a terhes nőt én levágnám a farkát...Nem fogadnám vissza,de mit teszel??Van hová menni,van ki segítsen??Egyedül 3 gyerek???Nehéz lesz férfit találnod a 3 gyerek miatt mert ez nagyon nagy felelőség és anyagi teher.
Szerintem ha valakinek erkölcsi problémája van a kérdezővel, azt tartsa meg magának! Attól hogy 3 apától 3 gyereke van még nem gonosz, rossz stb., jelenleg nehéz helyzetben van és tanácsot kért. A bunkó beszólásait mindenki megtarthatja magának.
Különben szerintem ez a "megcsaltalak, na és" a megbocsáthatatlan, nem a megcsalás. Lehet, hogy most nem lesz erőd szakítani vele, de nem hiszem hogy egy ilyen emberrel (aki így áttapos a lelkeden) hosszú távon együtt lehetne élni. És nem is érdemes, mindenkinek is olyan párra van szüksége, akinek számítasz.
És a sok bunkó beszólogatónak abban sajnos igaza van, hogy ha 3 gyereked van 3 férfitól, akkor valami baj van az emberismereteddel, valószínűleg naiv lehetsz, aki "felveszi a rózsaszín szemüveget".
Még mielőtt lelőnétek: nem olvastam az előbbi válaszokat.
Én a helyedben pofánvágtam volna, és leintéztem volna annyival, hogy "igen, pofán vágtalak, és?" Én kihajigálnám az összes holmiját az ablakon, hazafele jövet szedje fel, és menjen a szeretőjéhez Isten hírével! A zárat lecseréltetném az ajtón, és mikor megszületik a baba, kérném a gyerektartást - elvégre ő az apja, és ha cserben hagyta a gyerekét, meg a gyereke anyját, legalább fizessen.
Nem vagyok számító ember, de azt én se nyelném le, ha megcsalna, pláne akkor, mikor a közös gyerekünket várom!
Jó, de ha kidobod, akkor hogyan milyen pénzből neveled a három gyereket.
Ha el tudod őket tartani, akkor végülis kidobhatod.
Olyan ismerősöm van, és teljesen normális tanult ember (könyvelő), akinek a két gyerek után az élettársától lett egy harmadik. Ő azonban szerencsésebb nálad, mert az élettárs az összes gyereket nagyon szereti.
A döntésed attól is függ, hogy mennyire gyorsan tudsz új férfit vinni a házhoz, mennyire tudsz könnyen ismerkedni.
Nem tudom h miert kell a kerdezot bunko modon lehurrogni. ha vkinek nincs normalis valasza akkor inkabb ne szoljon hozza es velemenyet tartsa meg. szerintem is valogasd ki azt a keves etkezlab valaszt ami itt van a tobbivel meg ne foglalkozz. en sem ertem miert mindig a no a hibas az ilyen szemet pali meg az artatlan barany. en 3 gyerek mellett is kipenderitenem mint a huzat, mert az ilyen nem erdemli meg h mellette maradj, meg a valaszabol itelve nem is szeret, meg tisztel igazan. pl. nekem nehez szulesem volt es kb 6 honapig utana nem kivantama sex-et, nem voltam kepes ra,a ferjem megsem csalt meg, hanem kivarta. sosem csalna meg mert ez utkozik az erkolcsi moraljaval. Sajnos ilyen keves hapsi szaladgal, 90%uk egy jerk. es abbol a 10%bol nehez valogatni...ez van..
kedves kerdezo neked sok kitartast kivanok szeresd azt a picit nagyon, es legkozelebb vigyazz a pasikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!