Harmadik babámat várom, (7 hónapos vagyok) és most derült ki, a páromnak hónapok óta szeretője van! Mit tegyek?
11:33-as válaszra reagálnék is: amit te írtál az nem normális dolog. A nő ugyanúgy kívánhatja a szexet mikor terhes, a férfi pedig a már anyává előlépett feleségre még inkább Nőként képes tekinteni, mint előtte. Hányszor hallottam már én is párokról, akik a szülés előtti pár hétben is "egymásnak estek". Emberek általában azért vállalnak gyereket, mert szeretik, tisztelik egymást és a kapcsolatuk megérett a biztos, közös jövőre. Olyan nincs, hogy ezek 9 hónapig szünetelnek, addig mindenki azt csinálja amit akar, aztán utána majd lesz valahogy...
Kérdező: nehéz helyzetben lehetsz, hiszen, ha dobod az élettársad, egyedül kell nevelned a három gyereket. Remélem a szüleid, rokonaid, barátaid tudnak neked segíteni, mert ez nem elfogadható viselkedés a párodtól, meg kell tőle szabadulnod... :/
Modern világunkban javasolnám a nyitott kapcsolatot.
Most önérzetből ezt nehéz lenyelni, pedig a 4. pasinak éppen Te leszel a szeretője, vagyis akár a mostanit is megtarthatnád szeretőnek.
Kedves Kérdező!
Arra nem gondoltál, hogy EGYMÁSSAL kellene megbeszélnetek ezt a dolgot?
Ha más dolgokat is így szoktál lereagálni, hogy "én nem vagyok hibás, csak ő!", akkor ne csodálkozz, ha vállrándítást kapsz! Talán még örülhetsz is, hogy nem lépett még le, "csak" csal.
ha egy pasi megcsal annak oka van, nézz magadba... nem mindig csak ők a hibásak.
de remélem ezzel sikerült már észhez térned, mert te tényleg nem ismered a pasikat, azt hitted hogy 3 éve vele vagy akkor már minden oké lesz? egyáltalán akarta ő is ezt a gyereket? mert kétlem.
komolyan, most mire vársz még? ha egyszer megcsal és leszarja az egészet akkor meg fog utána is csalni ugyanúgy, miért nem basztad még ki? miért itt kérdezel minket? nem látszik hogy semmibe vesz téged és a gyerekét? ezekután még vele akarsz maradni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!