Harmadik babámat várom, (7 hónapos vagyok) és most derült ki, a páromnak hónapok óta szeretője van! Mit tegyek?
11.33, ugye ezt nem gondoltad komolyan, mert ha igen, borzasztó nagy baj van mind az értékítéleteddel, mind a pszichológiatudásoddal. Nekem ne próbáld bemagyarázni, hogy egy kapcsolatban normális és elfogadható, ahogy amíg a nő gyereket vár, a férfi csalja, mert szexre van szükséges. Kislány vagy te még ehhez, és ez a jobbik eset, a rosszabbik az, ha tapasztalatból beszélsz, mert akkor viszont a személyiségeddel meg az önértékeléseddel van gáz, ha rémlik valami pszichológiából.
Más kérdés, hogy a elgondolkodtató, hogy ha a kérdezőnek 3 gyereke van 3 különböző apától, mennyire hibáztatható ő, és mennyire a partnerei, hogy így alakult az élete.
Jujj de tudunk ítélkezni...
Gratulálok, ezek szerint ti mind tökéletes emberek vagytok.
Ha ő ennyivel reagálja le a dolgot, akkor mindenképp küldd el.
De azt tényleg jó lenne tudni, hogy miért lépett félre, mi nem volt jó neki.
De akkor nem kellett volna belemennie, hogy közös babátok legyen, ha nem volt benned biztos.
Érdekes, hogy ilyen hamar félrelépett.:/
Sajnálom.
Én ott hagynám. Nagyon nehéz lépés lehet, de ezek után nekem még nehezebb lenne együtt élnem vele és látni miket művel, meg hogy mennyire nem érdeklem én meg a saját gyereke.
Most csak a kicsivel foglalkozz..és Magaddal. Ne hagyd, hogy tönkre tegye ezt az egész időszakot.
4. gyermeked 4. apja ennél is kevésbé fog megbecsülni.
Sajnos aki hősiesen neveli, viseli a meglévő gyerekek nyűgjét az vár is valami kompenzációt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!