Harmadik babámat várom, (7 hónapos vagyok) és most derült ki, a páromnak hónapok óta szeretője van! Mit tegyek?
Istenem, hát ez iszonyú :( Egy ilyen reakció után én nem számítanék arra, hogy meg lehet vele beszélni normálisan a dolgokat, de megint szétválni gondolom egy rémálom lenne.
Érzel rá némi esélyt, hogy egy alapos beszélgetés után észhez tér? Nem akarom javasolni a veszekedést és a különválást, mert tudom, hogy nehéz döntés és megtenni is nehéz.
3 baba 3 apától?....
mit várhatunk tőled is kismama?.....
nincs gyerekem és elég fiatal is vok 19 éves.de tanulok biológiát elég keményen és pszichológiát is fogok.és azt tanultuk és ez elég sok ember tapasztalata is,h míg te várod a párod gyermekét elég sok esetben elmarad azalatt a 9 hónap alatt a szexualitás a kapcsolatokban.és mivel a férfinek szüksége van rá más után kutat,akivel lehet,h érzelmek nélkül de mindenképp kiéli szexuális vágyait.
szerintem várj míg megszületik a kicsi és utána aztán dobd be magad.dolgozz az alakodon,h minnél előbb szex lehess.persze ez ne menjen a baba rovására.
ha ez sem használ,próbáljátok ki,h pár hétre külön mentek és ha szereti egy kicsit is a babát úgyis meg akarja látogatni és mikor meg megjelenik légy elbűvölő.ezzel tuti visszahódítod.
Lehet, hogy nem szép dolog ilyenkor mégegyet rugni valakibe, de..
Gondolkozz el azon, hogy 3 gyerek, 3 apától nem abszurd-e egy kicsit? Biztos, hogy felelősen döntöttél a gyerekvállalás mellett amikor két előző téves döntésed is volt? Menyire hibás a férfi, hogy máshol kereste a boldogságot, ha Te ennyire rossz emberismerő vagy?
Végezetül kérnélek, hogy minnél szélesebb körben terjeszd a történetedet, főleg azok körében akik be kívánják vezetni a "szingli adót" és akik a magyarság kihalásától félnek!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!