Miért jó egykének lenni?
Konkrétan a kérdésre nem tudok válaszólni,mivel nekem van egy nővérem. Csak egy példát tudok felhozni. Én mindig szerettem a tesom,örültem hogy nem vagyok egyedül,bár nem töltöttünk sok idöt együtt.Sok dolgot kaptam tölle,és én is arra gondoltam,hogy ha a szüleim idösebbek lesznek,nem egyedül kell ápolnom Őket. Aztán történt valami,és én akkorát csalódtam a tesomba,mint elötte senkibe. Egy világ omlott bennem össze. Most már inkább egykének tartom magam,és már azt is tudom,hogy a továbbiakban egyedül kell majd mindenben helytálnom.Szóval a testvér sem "életbiztosítás".
Unokahugom egyke,de én a kényes, beilleszkedös problémábólból semmit nem vettem észre rajta. Jószívű,nem irigy. És az anyagi dolgok tényleg igazak,vagyis sok mindent kipróbálhat,különórákra jár,mindent megkap,mégse érzem rajta hogy elkényesztetett lenne.
Párom egyke,még 30 évesen is anya pici fia...
Párom anyja is egyke,hát nem tudom...
Nekem van tesóm,és nagy rokonságom,akikre számíthatok,pároméknál nincs meg ez,és sokszor zavarja.
Van két gyermekem,kiskorkülönbséggel 1 és 2 évesek. Már most jól elvannak együtt.és hiányzik a másik,ha nincs vele.
Sajnálom,h nem jön össze a kistesó. De így is jó lesz,hidd el,szeressétek ez a lényeg! Tudom mitérzel,mert én is ilyen okok miatt szerettem volna tesót a fiamnak,és sikerült is hamar,bárkésóbbre terveztem.De ne add fel,sose tudhatjuk mit hoz a Sors.
Köszönöm,nagyon kedves vagy:)) Rengeteg erő és szeretet jött a válaszodból!
Nagyon szépen köszönöm:--))
Én is egyke vagyok, mindig eljátszottam a gondolattal hogy mi lenne ha lenne egy tesom.
Sajnos az én szüleim elváltak, és az apámmal maradtam mamámék, ők neveltek fel, de párszor halottam hogy mamám szeretett volna kivenni még 1 kislányt az árvaházbol (anyagi háttér adott lett volna csak apám testvérei nem akarták), pedig örültem volna annak is.
Amugy anyámnak született 1 fia aki most 13 éves, de anyám hallani se akar rollam, meg nem is köszön az utcán, ugyhogy nem tartom a kapcsolatot velük.
Egyszoval szerettem volna tesot, de Nem igy volt megirva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!