Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lenne a legjobb döntés...

Mi lenne a legjobb döntés ebben a helyzetben? (költözzek vagy maradjak)

Figyelt kérdés

Szüleim örököltek egy lakást megyeszékhelyen belvárosban, de egyikük sem tervezz beköltözni vagy kiadni a lakást. A 2 testvérem meg az ország másik részében él és egyikük sem tervezi elhagyni a számukra szimpatikus városokat.

Igazából már ideje lenne önállosodnom mert 31 éves férfi vagyok és tudnék munkát találni ott ami jobban fizet a jelenleginél viszont biztos hogy a munkakörülmények rosszabbak lennének és alapjában véve nagyon félek a változástól félek kilépni a komfortzónámból hiszen a jelenlegi munka nem fizet jól de kihalásos alapon maradnak az emberek szóval biztosat cserélnék bizonytalanra, tényleg nem tudom , merjek lépni vagy maradjon a biztos nyugalmas megszokott és bevallom eléggé elvagyok kényelmesedve nincs sok motiváciom.

2020. jan. 13. 18:14
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
89%
Ha a szüleim a valagam alá tennének egy lakást, ráadásul leírod, hogy milyen lehetőségeid lennének, hát az a hülye, aki nem élne ezzel. Hajrá! Ne tespedj, talpra magyar!:)
2020. jan. 13. 19:02
 12/25 anonim ***** válasza:
90%
A lustaság fél egészség, szokták mondani. Legjobb lett volna, ha maradsz az óvodában, ott volt a legbiztosabb nyugalom.
2020. jan. 13. 19:15
 13/25 A kérdező kommentje:
Introvert vagyok félek változástól aggódok hogy mennyire jönnék ki új emberekkel az is visszatart
2020. jan. 13. 19:23
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

VÁLTS! Kitanult szakács vagy, tehát a kosztolásod megoldott. Barátkozz lányokkal és ne félj az új munkatársaktól! Mi lenne a világgal, ha mindenki félne munkahelyet váltani?

Sok sikert!

F/78.

2020. jan. 13. 19:32
 15/25 A kérdező kommentje:

Alternativaként gondolkozom a közeli kisebb városban de még pár évet várnom kellene hogy legyen keret illetve az mégsem ugyanaz lenne mint megyeszékhely egy nagyon jó helyen. Szóval tényleg a logika azt diktálná hogy lépnem kellene,szerencsére van idöm,csak merném megtenni.

Köszönöm a válaszokat úgy látszik tényleg váltanom kellene.

2020. jan. 13. 20:00
 16/25 anonim ***** válasza:
86%
Én már pályáznék állásokat az új városban. És nem a közszférában.
2020. jan. 13. 20:59
 17/25 anonim ***** válasza:
86%
Hogy tudnak lakást örökölni a szüleid? Egyszerre mind a ketten?
2020. jan. 13. 22:27
 18/25 A kérdező kommentje:

Nyilván egyikük illetve közös kasszán vannak szóval fel sem merült hogy megirjam kinek a nevén van illetve lényegtelen is a kérdésem szempontjából.

Nem is most történt már 1 éve de csak most merült fel bennem az igény meg gondolat hogy miért nem élek ezzel, de nagyon introvert elkényelmesedett vagyok, nem tudom menni fog e.

Aki bejárást irta nem jó mert közel 100km azért ennyi kevés nettóbol nem pálya.

2020. jan. 13. 22:46
 19/25 anonim ***** válasza:
72%
Költözz légy bátor ,mindenki fél az újtol ismeretlentől de ha lenne hol laknod van szakmád eltudnál helyezkedni egy jobban fizető helyre,akkor indulj veszíteni valódi nincs sok.
2020. jan. 14. 06:14
 20/25 anonim ***** válasza:
84%
Nem értem miért hajtogatod azt egyfolytában, hogy Te mennyire introvertált vagy. Annak semmi köze a problémádhoz, ugyanis az nem egyenlő az önállótlansággal. Egy inrtovertált alkatú ember is lehet abszolút független és önbálló, az önállótlanságodnak ehhez semmi köze. Hovatovább pont az ilyen emberek szeretnek még sokkalta hamarabb leválni mindenkiről, pont azért, hogy magukban lehessenek, a maguk tempójában, a saját szabályaik szerint élhessenek anélkül, hogy alkalmazkodniuk kellene másokhoz. Te elkényelmesedtél teljesen, lusta vagy, az igényszinted is megrekedt ezen a ponton, elvagy, mint a befőtt és ennek semmiféle köze nincsen az introvertáltságodhoz, ahogy ahhoz sem, hogy félsz a változástól, eskü nem is értem miért ezzel magyarázod. Ha jó Neked meglett férfiként a langyos kakiban tapicskolni továbbra is, akkor maradj, de épkézláb, egészséges mentalitású ember leválik a szüleiről, pláne, ha ilyen egyedülálló lehetősége adódik, az, hogy még mindig bizonytalan vagy ebben sokkal nagyobb gondokat feltételez a fejedben, semmint hogy állítólag "magadnak való" vagy...
2020. jan. 14. 09:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!