Mi lenne a legjobb döntés ebben a helyzetben? (költözzek vagy maradjak)
Szüleim örököltek egy lakást megyeszékhelyen belvárosban, de egyikük sem tervezz beköltözni vagy kiadni a lakást. A 2 testvérem meg az ország másik részében él és egyikük sem tervezi elhagyni a számukra szimpatikus városokat.
Igazából már ideje lenne önállosodnom mert 31 éves férfi vagyok és tudnék munkát találni ott ami jobban fizet a jelenleginél viszont biztos hogy a munkakörülmények rosszabbak lennének és alapjában véve nagyon félek a változástól félek kilépni a komfortzónámból hiszen a jelenlegi munka nem fizet jól de kihalásos alapon maradnak az emberek szóval biztosat cserélnék bizonytalanra, tényleg nem tudom , merjek lépni vagy maradjon a biztos nyugalmas megszokott és bevallom eléggé elvagyok kényelmesedve nincs sok motiváciom.
Az, hogy mi jó vagy mi nem jó, az mindig attól függ, milyen szemszögből vizsgáljuk.
Mi a célod?
Ha van lehetőséged, így pl ki is tudod próbálni az önállóságot.
Amúgy meg egy szarul fizető melót nem sajnálnék otthagyni.
Nőként mondom hogy nem kezdenék veled.
Nem azert mert nincs lakasod, hanem mert a nők fraszt kapnak az ilyen alamuszi, határozatlan csávoktól.
Igen,koltozz el!
Mennyire van messze a jelenlegi településtől a lakás? Semmiképp sem adnám el, a mai világban egy lakás hatalmas kincs. Ha messze van, és nem éri meg onnan utazni a jelenlegi munkahelyedre, esetleg add ki. Abból lesz pénz, és (jó esetben) nem lesz elhanyagolva sem a lakás. Bár ez attól is függ, milyen bérlőt fogsz ki. Mit dolgozol? Lenne ilyen állaslehetőség a megyeszékhelyen is? Mert akkor lehet, hogy érdemes lenne váltani.
23N
Igen, az engem is mellbe vágott. Én kb ilyen kérdést 17-18 évesen tettem fel egyszer, kicsit más ok miatt (szülői kapcsolat kategória).
Költözz... Már így is elkéstél jópár évvel. Legalább felrázódnál egy picit. A tespedés, motiváció hiánya elég rossz kombó, pszichológiai panaszokat is okozhat.
Szakmailag itt nem tudok fejlödni.
Viszont nagyon megszoktam már ugyanakkor már nagyon szeretnék független lenni de félek a váltástól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!