Mért gondolja azt a családom, hogy önző vagyok, csak azért, mert megléptem ami számomra a legjobb döntés volt?
Volt egy párom egy évig voltunk együtt,de fél év után már pokol volt az egész. Annyira apró dolgokon kiakadt,mint pl az,hogy fújt a szél és neki a hidegben kellett elém az állomásra kisétálnia. Ilyenkor,mikor bekattant,rajtam töltötte ki a mérgét,ordibált,dobálózott,és szidott mindennek,sőt gyakran ökölbe is szorította a kezét. Persze meg nem ütött egyszer sem,de látni az eltorzult fejét semmiségek miatt,hát elég félelmetes volt. Én sosem vitáztam vele,mindig szépen emberi hangon mondtam el a véleményemet,ilyenkor ő mindig idegesebb lett,mert én higgadt tudtam maradni.
Szóval a végén már lek.rvázott és egyre agresszívabb lett,és már akkoris előjött belőle az agresszió,ha pl nekem munka után nem volt erőm a szexhez. Persze a családom előtt tette a szépet,kedves volt,illedelmes,stb. Ezért nem is érti a család,mért szakítottam vele. Nem akartam megvárni,míg elcsattan az első pofon,nem hinném,hogy emiatt önző lennék.És igen,magamat néztem és azt,hogy nekem mi lesz a jó,mert ez a kapcsolat minden volt,csak nem jó. Ő 30 éves én 24.
Ti mit gondoltok?
Nem értem, MI lenne ÖNZÖ abban, ha egy párkapcsolatot befejezel - kivel szemben vagy önzö?!?!?
A másik, amit nem értek, hogy a családnak mi köze a TE párkapcsolatodhoz?
Mert egyszerűbb lett volna nekik rásózni téged egy idegenre aki mindegy hogyan bánik veled, mint segíteni mondjuk lakáshoz jutni, hogy elkezdhesd a saját, boldog életedet.
Persze, ők egész mást mondanak.
"Azért vagyok önző,mert nem megoldottam szerintük a gondokat,hanem kiléptem a kapcsolatból."
Minimum fél évig próbáltad megoldani a gondokat, nem értem, mit várnak még tőled. Mond meg nekik nyugodtan, hogy ha nem ismerik a részleteket, akkor ne is akarjanak "tanácsokat" osztogatni. (Azért idézőjelben, mert ez nem tanács, csak beszólás a részükről.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!