Mért gondolja azt a családom, hogy önző vagyok, csak azért, mert megléptem ami számomra a legjobb döntés volt?
Volt egy párom egy évig voltunk együtt,de fél év után már pokol volt az egész. Annyira apró dolgokon kiakadt,mint pl az,hogy fújt a szél és neki a hidegben kellett elém az állomásra kisétálnia. Ilyenkor,mikor bekattant,rajtam töltötte ki a mérgét,ordibált,dobálózott,és szidott mindennek,sőt gyakran ökölbe is szorította a kezét. Persze meg nem ütött egyszer sem,de látni az eltorzult fejét semmiségek miatt,hát elég félelmetes volt. Én sosem vitáztam vele,mindig szépen emberi hangon mondtam el a véleményemet,ilyenkor ő mindig idegesebb lett,mert én higgadt tudtam maradni.
Szóval a végén már lek.rvázott és egyre agresszívabb lett,és már akkoris előjött belőle az agresszió,ha pl nekem munka után nem volt erőm a szexhez. Persze a családom előtt tette a szépet,kedves volt,illedelmes,stb. Ezért nem is érti a család,mért szakítottam vele. Nem akartam megvárni,míg elcsattan az első pofon,nem hinném,hogy emiatt önző lennék.És igen,magamat néztem és azt,hogy nekem mi lesz a jó,mert ez a kapcsolat minden volt,csak nem jó. Ő 30 éves én 24.
Ti mit gondoltok?
hát nekem fura...ha én azt mondom a szüleim előtt jol viselkedő páromrol, hogy amugy egy agresszív állat, elhiszik és támogatnak...de ha azt mondom, hogy szimplán már nem vagyok szerelmes, nem akarok vele lenni, ezt is megértik, támogatnak...és miben lennél önző, ha nem a saját életedben?? persze, hogy boldog akarsz lenni...
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!