Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy döntsek? Szeretem a barátomat, de a legjobb barátját is
Kiskoruk óta a legjobb barátok,általános iskolában osztálytársak voltunk mind a hárman és a gimnáziumban is azok vagyunk.A barátommal 4 hónapja együtt vagyunk,de a legjobb barátjába voltam szerelmes évekig.Csak tudtam,hogy semmi nem lehet köztünk,mert ő a lányok álma,helyes,izmos és csak "arra" kellenek neki a lányok.Erről sosem beszéltem a barátomnak,mert nem akartam,hogy féltékeny legyen,mert ő nagyon nem olyan,mint a legjobb haverja...Azt hittem,hogy túljutottam a srácon,de nem.
A hétvégén kettesben voltunk és lefeküdtem vele,nekem ő volt az első.Nem így terveztem,de nem tudom,hogy mit érzek.A barátom nem tud erről,de a legjobb barátja azóta kerüli azt,hogy úgy találkozzunk,hogy mind a hárman ott vagyunk,de nekem meg folyton "érdekes" sms-eket küld és ajándékokat kapok tőle "névtelenül" és már a héten is együtt voltunk párszor,nem tudok ellenállni neki,elvarázsol.Mintha nem önmagam lennék mellette,vagy nem tudom...
Valamilyen módon mind a kettőjüket szeretem,a barátom mellett biztonságban érzem magam,de a másik srác pedig olyan más...vele felszabadult vagyok,bármit elmondhatok neki.
Tudom,hogy ezt nem csinálhatjuk sokáig,de nem tudom,hogy legyek tisztában az érzéseimmel
Adnátok tanácsot?
Ja és még 1 +
Ha mégsem vesznek össze hanem úgygondolják h 1 r*banc nem ér ennyit akkor mind a kettő elhajt a g*cibe és én ezt szívből kívánom neked!
Ezért a helyzetért nem csak én vagyok a hibás...
Szeretem a barátomat,csak máshogy,mint ahogy ő szeret engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!