Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnöm rühelli a legjobb barátomat. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az lenne a probléma, hogy a baratnöm utálja a legjobb barátomat és ahogyszor aval a baratommal akarok menni valahova sose jön velem a baratnöm. Már elegem van ebböl és ha a barátommal megyek megsértödik a baratnöm ha a baratnömmel akkor meg a barátom. Van valami ötletetek, hogy mir tehetnék?2012. szept. 28. 16:19
1/10 anonim válasza:
Rakd oket ossze, hogy beszeljek meg a problemaikat.
2/10 A kérdező kommentje:
De a baratnöm nem hajlandó beszélni vele.
2012. szept. 28. 21:52
3/10 anonim válasza:
akkor még nagyon gyerekek vagytok......
4/10 A kérdező kommentje:
Én 15 haverom 15 barátnöm 13
2012. szept. 29. 09:57
5/10 anonim válasza:
Ismerõs a helyzet! Az ên országos cimbimet eddig minden barjnõm utálta, fõleg az ex menyasszonyom.
Ám a mostani jól elvan vele, meghát mindkettõnknek van gyermeke.
6/10 anonim válasza:
Kérdezd meg tőlük, hogy miért nem kedvelik egymást, és próbáljatok közösen találni megoldást a problémára.
7/10 A kérdező kommentje:
A baratnöm az nem mondja meg vagy nem tudja, hogy miért utálja csak úgy nem szinpatikus neki. A barátom meg azért nem bírja mert a barátnöm utálja.
2012. nov. 7. 21:22
9/10 A kérdező kommentje:
Igen. Mi baj van vele?
2012. nov. 25. 17:37
10/10 anonim válasza:
az, hogy 13 éves. alapból egy kis csitri... 15évesen mit akarsz te egy 13 évestől? tudom 2év korkül, no de mégis...szerintem én kiröhögnélek, hogy nemtudsz korodbeli barátnőt szerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!