Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy döntsek? Szeretem a barátomat, de a legjobb barátját is

Figyelt kérdés

Kiskoruk óta a legjobb barátok,általános iskolában osztálytársak voltunk mind a hárman és a gimnáziumban is azok vagyunk.A barátommal 4 hónapja együtt vagyunk,de a legjobb barátjába voltam szerelmes évekig.Csak tudtam,hogy semmi nem lehet köztünk,mert ő a lányok álma,helyes,izmos és csak "arra" kellenek neki a lányok.Erről sosem beszéltem a barátomnak,mert nem akartam,hogy féltékeny legyen,mert ő nagyon nem olyan,mint a legjobb haverja...Azt hittem,hogy túljutottam a srácon,de nem.

A hétvégén kettesben voltunk és lefeküdtem vele,nekem ő volt az első.Nem így terveztem,de nem tudom,hogy mit érzek.A barátom nem tud erről,de a legjobb barátja azóta kerüli azt,hogy úgy találkozzunk,hogy mind a hárman ott vagyunk,de nekem meg folyton "érdekes" sms-eket küld és ajándékokat kapok tőle "névtelenül" és már a héten is együtt voltunk párszor,nem tudok ellenállni neki,elvarázsol.Mintha nem önmagam lennék mellette,vagy nem tudom...

Valamilyen módon mind a kettőjüket szeretem,a barátom mellett biztonságban érzem magam,de a másik srác pedig olyan más...vele felszabadult vagyok,bármit elmondhatok neki.

Tudom,hogy ezt nem csinálhatjuk sokáig,de nem tudom,hogy legyek tisztában az érzéseimmel

Adnátok tanácsot?

2012. nov. 8. 21:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
7. vagyok, lehet, hogy a 7-es komment téves:S:S
2012. nov. 8. 21:47
 12/19 anonim ***** válasza:
79%
kivanom hogy veled is ugyanezt tegyek majd...
2012. nov. 8. 22:25
 13/19 anonim ***** válasza:
57%

két 73%-os van most már!!

:)

2012. nov. 8. 22:28
 14/19 anonim válasza:
100%
Szia.Én is voltam hasonló helyzetben.igaz nálam csak egyszeri alkalom volt és én nem tudtam utánna a barátnőm szemébe nézni.ja ha nem jöttél volna rá eddig:fiú vagyok.Minden tisztelettel és megértéssel azt tanácsolom hogy mond el a párodnak mi történt és ne erőltessétek tovább ami nem megy.Ha meg ezek után még mindig összejöhet valami a másik sráccal akkor hajrá.Úgy se lessznek többé beszélő viszonyban a barátoddal.Sok sikert.nem lessz könnyű
2012. nov. 9. 12:38
 15/19 anonim válasza:
100%
még annyit hogy ha négy hónap után nem feküdtél le a pasiddal akkor nem hinném hogy annyira szeretted legalább is külsőleg.Szóval nem is lessz olyan nehéz
2012. nov. 9. 12:42
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
amugy nem csak őt kéne bántani... KÚÚÚRVAJÓ BARÁTOK LEHETNEK A MEGB*SZTA A HAVERJA NŐJÉT -.-"
2012. nov. 26. 21:26
 17/19 anonim válasza:
78%
Hát azt remélem, hogy tudod, hogy ezt elbasztad... Viszont csak te tudod, hogy mit érzel... Szerintem gondold meg, mielőtt a csábító "csak szexet" akaró haverral összejössz, és ami a legfontosabb, mond meg a barátodnak, hogy mi történt, kérj tőle bocsánatot, és hallgasd meg mit dönt a kapcsolatotokkal kapcsolatban :)!
2013. máj. 29. 20:17
 18/19 anonim válasza:
figyej itt mindenki leharappja a fejed valamien szinten igazuk van nem szabad ezt csinalni ! de ugy gondolom hogy egyikkel sem lessz hosszutavu kapcsolatod ! a baratod nem tudja neked megadni amire vagysz nincs meg koztetek az a tuz de a masik sracal meg van koztetek a szikra ! de o nem fog komolyan venni csak szexre fogsz kelleni neki ! hagyy inkabb mind ket fiut
2015. jan. 13. 03:16
 19/19 anonim válasza:
33%
Egy r***nc vagy :P
2016. dec. 9. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!