Minden alkalommal összetörök kicsit? (nagyon) Férjem külföldön melózik.
Figyelt kérdés
Minden alkalommal amikor elmegy itthonról, padlóra kerülök. Külföldön dolgozik, terep munkás, nem tudunk vele menni. S nem is nagyon igyekszik afelé. Így én maradok a 3 gyerekkel. Sokszor érzem, hogy semmi értelme ennek az egésznek.... :(:(2020. jan. 6. 23:47
51/51 anonim válasza:
Külföldön dolgozó nő vagyok! Megértem a problémádat. Ez így nem család. Nekem nincs gyerekem, de látom mi megy, itt kint voltam távkapcsolatban. Pár hónapig oké, de évekig nem lehet csinálni. Elhidegülnek. Keressetek olyan országot ahova mehet az egész család.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!