Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden alkalommal összetörök...

Minden alkalommal összetörök kicsit? (nagyon) Férjem külföldön melózik.

Figyelt kérdés
Minden alkalommal amikor elmegy itthonról, padlóra kerülök. Külföldön dolgozik, terep munkás, nem tudunk vele menni. S nem is nagyon igyekszik afelé. Így én maradok a 3 gyerekkel. Sokszor érzem, hogy semmi értelme ennek az egésznek.... :(:(
2020. jan. 6. 23:47
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
46%
Fogd fel úgy, hogy nem a férjed, hanem pénzcsap? Így jobb? Ha igen, oké. Ha nem, változtass. Menj el dolgozni, vagy válj el, vagy mindkettő.
2020. jan. 7. 08:11
 12/51 anonim ***** válasza:
52%

Tök egyszerű, kell a pénz? Maradjon ez továbbra is. Nem kell a pénz? Jöjjön haza.

Haver lecserélt 1.5 milliós fizetést 400eFtra mert az asszony sírt. Most sír mert nem jutnak egyről a kettőre, most küldené megint külföldre. 2 év után meg majd hazahívja mert ős is jajj megkattanok. De akkor nem lesz píz. Jajj de nehéz döntés. Szegény nők :( A gyerek meg retteg, hogy elhagyja az asszony.

Ha így éltek továbbra is:

Keress munkát ha nincs, járj emberek közé, keress egy új hobbit. Tök jó hogy itt 4 mondat után megmondják neked hogy jaaaa ennek nincs értelme.

Több ismerősnél aki kint van ez így ment:

- Üljé le Józsi aszonták a neten ez így nem mehet tovább. Gyere haza az ötödét keresni, csak legyél velünk többet. Így megőrülök :((((

- Gizi nem fogunk megélni csak ha te is dolgozol, és akkor is le kell adni az igényeinkből. Ez alatt a te igényeid értem, mert itt egyedül neked van.

- Józsi siess lekésed az Izraeli/Kazahsztáni/Afrikai röpüllőt…. :) Csomagoltam fasírtos szendvicset :))))) Anyád sütötte.

2020. jan. 7. 08:17
 13/51 anonim ***** válasza:
92%

Meddig tervezi a kinti munkát? Átbeszéltétek ezt?

Ez így nem család! Vállaljon olyan helyen külföldön munkát, ahová ti is mehettek utána a gyerekekkel és együtt élhettek. Borítékolható, hogy elváltok, ha ez így folytatódik.

2020. jan. 7. 08:25
 14/51 anonim ***** válasza:
89%

Ha legközelebb otthon lesz, beszéld meg vele, hogy ezt így nem bírod és a gyereknek sem ideális.

Ha mindenképp külföld (amit meg is értek a magyar fizuk mellett), akkor menjen az egész család. Keressetek munkát mindketten és költözzetek közösen, mint egy család.

Ez így valóban nem ideális, ennyit nem ér a pénz.

2020. jan. 7. 08:32
 15/51 anonim ***** válasza:
100%

15-ös, teljesen igazad van.

Jó, kell a pénz, de talán nem minden áron.

2020. jan. 7. 08:43
 16/51 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem három gyerek mellett nem lehet dolgozni. Drasztikus vélemény, tudom. Lehet nyomni a pirosat. Az utánam következő válaszoló jó állásban lesz négy gyerekkel is. :) Biztos van akinek sikerül és jól megy de ez rengeteg tényezőn múlik. Három gyerekkel minőségi időt foglalkozni munka mellett irreális kihívás. Plusz háztartás, házasélet és akkor még nem beszéltünk arról, hogy a nő is ember, aki néhanapján elolvasna egy jó könyvet. De küldjétek csak dolgozni... Kérdező, ezt most le kell nyelned a férjedtől. Amikor bevállaltátok a három gyereket, tudtátok, hogy csak így lehet megoldani. Magyarországon nem élnek meg az egy keresettel bíró családok. Az egyetlen, amit tehettek, hogy ti is kinentek. Ha most úgy látod, ehhez nem adottak a feltételek, akkor tegyél érte szépen lassan. Tanuljátok a nyelvet, húzzátok meg a nadrágszíjat és gyűjtsétek a tőkét.
2020. jan. 7. 08:55
 17/51 anonim ***** válasza:
92%
Azt sem tudjuk, mekkorák a gyerekek. Az nem megoldható, hogy kimegy mondjuk két hónapra, aztán itthon van két hónapot?
2020. jan. 7. 09:21
 18/51 anonim ***** válasza:
66%
Cseréljünk férjet,az enyém szinte mindig itthon van és 180 ezret keres.
2020. jan. 7. 09:32
 19/51 anonim ***** válasza:
83%
A 19-es ad címet is kedves kérdező.
2020. jan. 7. 09:33
 20/51 anonim ***** válasza:
82%
18-as, ha iskolások a gyerekek, hogy menjenek ki 2 hónapra? Legfeljebb a nyári szünetben. És az ide-oda röpködés is költséges ám! Főleg, ha olyan helyen lakik a férj, ahová nem mehet a család és hotelt kell fizetni, vagy egyéb szállást. Sajnos tudom, mert én is röpködök és hotelezek. Csak nálunk nincs gyerek.
2020. jan. 7. 09:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!