Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden alkalommal összetörök...

Minden alkalommal összetörök kicsit? (nagyon) Férjem külföldön melózik.

Figyelt kérdés
Minden alkalommal amikor elmegy itthonról, padlóra kerülök. Külföldön dolgozik, terep munkás, nem tudunk vele menni. S nem is nagyon igyekszik afelé. Így én maradok a 3 gyerekkel. Sokszor érzem, hogy semmi értelme ennek az egésznek.... :(:(
2020. jan. 6. 23:47
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
21%
De mibol gondoljatok h sirankozas lenne h keves a penz, ha otthon dolgozna? Ti josok vagytok, v mi?
2020. jan. 7. 12:43
 32/51 anonim ***** válasza:
35%

#33: Csak láttunk már nőt.

Mindig az kell, ami nincs.

2020. jan. 7. 12:52
 33/51 anonim ***** válasza:
64%
17-es:nagyon érdekes, Mery Streepnek négy gyereke van és azt nyilatkozták, hogy sikerült egyensúlyt teremteni a munkája és a családja között.
2020. jan. 7. 12:59
 34/51 anonim ***** válasza:
32%

"Hová tűnt a kérdező?"

Gondolom, dolgozik és nem tud mindig a neten lenni!

2020. jan. 7. 13:19
 35/51 anonim ***** válasza:
64%

Aztán ha otthon maradna , akkor is megtudnátok élni.

Vagy ő maradna otthon a 3 gyerekkel és te megteremtenéd az élethez ami szükséges?

2020. jan. 7. 13:33
 36/51 anonim ***** válasza:
66%

Aki azt írta, hogy menjen dolgozni a hölgy, annak: Egy szóval sem írta, hogy nem dolgozik.

Ha meg nem dolgozik, akkor próbáljatok három kisgyerekkel olyan állást keresni, ami 8-16-ig van, hogy egyedül tudja hordani és hozni őket az oviból, suliból. Szóval ez durva! Emellett jobb., ha tudjátok, hogyha a munkáltató megsejti, neszeli, hogy három kisgyerek van, azonnal dobja a kukába a cv-t.

2020. jan. 7. 13:52
 37/51 anonim ***** válasza:
8%

Attól függ, milyen munka.

Tanult, képzett embernek van home office, rugalmas vagy kötetlen munkaidő, emellé meg olyan fizetés is, ami mellett nem kell külföldre menni, mert itthon is meg lehet élni belőle.

A gyári soros Gizikének meg a bolti eladó, vagy ügyfélszolgálatos Mancikának viszont nincs, annak aztán nincs!

Ez ilyen egyszerű, ezt kellett volna végiggondolni a gyerekek előtt.

2020. jan. 7. 14:02
 38/51 anonim ***** válasza:
86%

jajjj de szornyen ostoba vagy, utolso!

Nem baj h nem dolgozhat mindenki home officeban??? Az altalad lenezett foglalkozasokon kivul is van meg egy par melo, ami talaaan meguti az altalad elvart szintet, es megsincs home office lehetoseg.... agyatlan nyomorult.

A masik h egy szinesznot egy lapra venni egy atlag magyar anyukaval enyhen szolva vicc!

2020. jan. 7. 14:16
 39/51 anonim ***** válasza:
100%
Én már öreg vagyok, és tudom, milyen gyorsan elmúlik a fiatalság és az élet. Lehet mérlegelni, hogy pénz és örökös várakozás egymásra, míg megöregedtek, vagy lemondani erről-arról, de együtt tölteni a legszebb éveket. Én ez utóbbit választottam, és nem bántam meg.
2020. jan. 7. 15:01
 40/51 anonim ***** válasza:
100%
Tegyük fel,hogy most a kérdező nem dolgozik. De ha a férje hazajönne,ketten talán keresnének annyit,ami a megélhetéshez elég lenne. Akkor felváltva tudnák a gyerekeket vinni suliba vagy oviba. Persze ehhez olyan munkahely kell,ahol csak mondjuk akkor dolgoznak egy időben,mikor a gyerekek nincsenek otthon. Szóval a lényeg,férj marad,anya is elmegy itthon dolgozni,a teendőket megosztják,és együtt vannak.
2020. jan. 7. 15:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!