Jogosan akadok ki a páromra ez miatt? Már minden alkalommal ez történik.
Ha egyedül megy el a boltba vagy valami ügyet intézni mindig elszórakozza az időt.
Folyamatosan ezt csinálja...
Példa: délelőtt elmentünk boltba. Megbeszéltük, hogyhazamegyünk én nekiállok takarítok, mire hazaér(csekket fizet), eggyütt megfőzünk, eszünk, és megnézünk egy filmet.
Majd a csekkbefizetése 3 órán át tartott mert találkozott valami ismerősével.
De ez mindig így van, akárhányszor egyedül megy el, mindig találkozik valakivel és elb@ssza az időt így borul a napi programunk is.
Marhára elegem van már, hogy nem tudja senkinek azt mondani, hogy bocs most sietek, majd holnap megiszunk valamit.
És hiába mondom neki, egyik fülén be a másikon ki.
oké, kiírtad ezt a kérdést negyed 12-kor.
Elmentetek nyolc után? Mi a francnak, ha úgyis otthon vagytok egész nap?
Plusz baromira jó vagy te is, hazaér, főzés, takarítás félredob, uzsgyi, kiírom a gyakorira...
Egyáltalán nem vagyok házisárkány. Nyugodtan bármikor elmehet bárkivel a párom.
De mikor van megbeszélt dolgunk, mindig felborítja. És igen egy idő után zavaró az, hogy egy 1 óra helyett, hazaér 5re.
Van ilyen ember, nekem tesóm csinálta ezt...nem kell vele programot csinálni, legalabbis olyat ne, ahol fontos, hogy idoben erkezzen/induljunk/stb.
Sajna nem nagyon fog változni, hacsak nem szólsz neki minden egyes alkalomkor, hogy ekkorra legyen itthon, ne idozzon sokáig mert számítasz rá.
Az asszonyok tíz parancsolata.
1. Légy alázatos és szófogadó férjed irányában!
2. Tiszteld és becsüld férjedet, mert ő az úr a házban!
3. Ha férjedtől sokat kívánsz, a sok jó megárt.
4. Férjed kedvenc ételét mindig készítsd el neki!
5. Elégedj meg a férjeddel, és ne nézz másokra!
6. A te házadban se nyelveskedj és máshová se járj pletykálkodni!
7. Ha férjed másutt is jól mulat, ne vedd azt rossznéven tőle, mert az erősíti az idegeit!
8. Ne költsd a pénzed puccos ruhákra, legszebb az egyszerű asszony!
9. Ha olykor férjed megver, az azért van, mert az asszony verve jó.
10. Hallgass, ha férjed beszél!
Ti mióta éltek együtt?:d
A csekkre megoldás, banki átutalásos fizetés (csoportos beszedési megbízás), online bankolás. Ezzel meg spóroltok akár havi 3 órát. :D
Első olvasásra azt hittem, hogy a férfi panaszkodik a nőre, mert úgy szokott többségben előfordulni. Főleg a bevásárlás :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!