Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden alkalommal összetörök...

Minden alkalommal összetörök kicsit? (nagyon) Férjem külföldön melózik.

Figyelt kérdés
Minden alkalommal amikor elmegy itthonról, padlóra kerülök. Külföldön dolgozik, terep munkás, nem tudunk vele menni. S nem is nagyon igyekszik afelé. Így én maradok a 3 gyerekkel. Sokszor érzem, hogy semmi értelme ennek az egésznek.... :(:(
2020. jan. 6. 23:47
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
78%
:D nehogymar a kerdezo legyen letolva!!!! Szerintetek ez a normalis h a ffi nincs a csaladdal? Egyaltalan nem normalis, sot, rendkivul karos!!!
2020. jan. 7. 10:53
 22/51 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem párkapcsolati szempontból egyáltalán nem "élet", hogy a pár konkrétan külön él. És még a találkozás is ritka. Családról így nem is beszélhetünk. A gyerekek sem kötődhetnek így az apjukhoz. Így nem lehet kötődést fenntartani egy párkapcsolatban, családban.

Ezt a választ most az anyagi kérdés kizárásával írom. Az más lapra tartozik. Ha párként akarnak működni, együtt kell lenni, de ne kérdezzétek tőlem, hogyan keressen annyi pénzt mint külföldön. Lehet, hogy választani kell az anyagi jólét és a család között.

Nehéz, az biztos.

2020. jan. 7. 11:15
 23/51 anonim ***** válasza:
44%

A kérdezö SEHOL NEM íRTA, hogy ö nem dolgozik! CSAK azt, hogy ö törödik a három gyerekkel, amíg a férje ÖNKÉNT külföldön csinál valamit.

Másodszor a vele költözés sem megoldás, mert nincs fix helye, ide-oda megy, ezt meg egy családdal, gyerekekkel nem lehet követni.

Harmadszor, az itteni nögyülölöknek jót tenni, ha ök lennének egyedül három gyerekkel, az nem olyan álomszép lazsálás, ahoyg az ostoba fejükkel elképzelik.

Negyedszer, ha valaki csinál három gyereket, akkor azokért vállalja is a felelöséget, törödjön velük, és nevelje öket, ne pedig a vakvilágban csavarogjon!

Kérdezö; ennek így tényleg semmi értelme, ez nem család, a férjed nem férj és nem apa. Ha legközelebb hazajön, állítsd választás elé, vagy marad itthon, részt vesz a gyerekek nevelésében és a családi életben, vagy az utatok különválik.

2020. jan. 7. 11:21
 24/51 anonim ***** válasza:
86%

22# de a kérdező is ott volt, amikor készült a 3 gyerek. Ha már előtte ilyen munkája volt a férfinak, akkor meg lehetett volna beszélni.

Ha a gyerekek után vállalt ilyen munkát, akkor is ott volt a kérdező és lehetett volna beleszólása.

Nem mondom, hogy váltson szakmát, de törekedjen fix helyet keresni, ahova koltozhetne a család is.

Sajnos a pénzt nem visszük magunkkal a sírba, vannak fontosabb dolgok is nála, pl a család.. Lehet a kettőt együtt alakítani szerintem.

2020. jan. 7. 11:31
 25/51 anonim ***** válasza:
83%

Én neveltem egyedül 3 gyereket, mert a legkisebb 4 éves volt, amikor megözvegyültem.

Természetesen jártam dolgozni, ezalatt a gyerekek iskolában-óvodában voltak, nem is ment volna másképp.

Vezettem háztartást, főztem, takarítottam. Utóbbiba a gyerekek is besegítettek a korunknak megfelelő szinten. A legnagyobb segítség, ha mindenki rendre van szoktatva és elpakol maga után, mert kupiban nem lehet takarítani.

A mosást nem említem, mert egy gombot megnyomni és utána 5 perc alatt kiteregetni nem munka.

Egyetlen gond lehetett volna csak, a szünidőket megoldani - ez akkor is gond, ha él az apjuk - de mentek táborokba, a két nagyszülőhöz, rokonokhoz, így soha nem voltak felügyelet nélkül, nem voltak "kulcsos gyerekek" és imádták a nyarakat.

Rend volt az életünkben, jó kapcsolatot ápoltunk a családdal, voltak régi és lettek új barátok, jó ismerősök, teljes életet éltünk, nem szakadtam bele semmibe és nem voltam mártír.

16 körül volt a "kicsi" amikor ismét férjhez mentem, előbb nem is akartam volna. A férjemnek nincs gyereke, az én családomat szereti sajátjaként.

Nem mindegy, hogy a pohár félig üres, vagy félig tele van!

2020. jan. 7. 11:50
 26/51 anonim ***** válasza:
98%

Miért dolgozik külföldön? Oké,azt értjük,hogy a pénz miatt,de életmentésről van szó,devizahitel ? Meddig tervezitek ezt az életmódot ,megbeszéltétek? Szerintem ha minden kötél szakad ,és meg van határozva kb meddig kell így kibírni szétszakadva,akkor átvészelhető . Te tudod milyen a kapcsolatotok,ha úgy érzed,őt nem is zavarja,nem szeret már,nyűg neki a családja,akkor két választásod van . Elválsz ,vagy te is jól érzed magad itthon,egyedül .

Ha szeretitek egymást,akkor meg tudjátok oldani,hogy olyan helyre menjetek ahol te is tudsz dolgozni . Otthon vagy a gyerekekkel,vagy dolgozol ? Ha otthon vagy simán tudsz nyelvet tanulni . De ha dolgozol,akkor is,csak akarni kell .. Tudom most jönnek majd az oltások,hogy levegőt venni sincs idő 3 gyerek mellett,de ez nem így van ,szervezés kérdése . Ha van motiváció ,napi 1 órát ha ráfordítasz nlhány hónap alatt szép eredményeket lehet elérni .

2020. jan. 7. 11:50
 27/51 anonim ***** válasza:
65%
Nekem van ismerősöm, aki külföldön dolgozik ezer éve. Ha hazajön, mindig szakít az aktuális nőjével. Ő voltaképpen az agglegény életet szereti, nő legyen, de ne legyen jelen, nem is lehet vele pár hónapig se összezárva lenni. Van ilyen ember. Családja van elvileg, mégis független. Nem csak a családért melózik kint, ez egy életforma. Megváltoztatni nem fogod, mert ez neki jó.
2020. jan. 7. 11:57
 28/51 anonim ***** válasza:
59%

Beleképzelem magam a pasi helyébe, igyekszem tárgyilagos lenni!

Ha itthon dolgozik, azon megy a problémázás, hogy kevés a pénz és miért nem megy külföldre? Ha kint dolgozik, azon megy a sirám, hogy miért nincs itthon?

Azért ez eléggé lélekgyilkosságnak tűnik és talán gyerekpotyogtatás helyett át kellett volna gondolni, hogy hány gyereket bír el a büdzsé úgy, hogy senkinek ne kelljen hontalan rabszolgának lennie, az asszony meg ne "törjön össze"!

2020. jan. 7. 12:05
 29/51 anonim ***** válasza:
87%
Valóban nehéz helyzet ha ilyen messze ment.
2020. jan. 7. 12:33
 30/51 anonim ***** válasza:
100%
Hová tűnt a kérdező?
2020. jan. 7. 12:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!