Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Korai 20-as éveitekben gondolk...

Korai 20-as éveitekben gondolkoztatok a családalapításon?

Figyelt kérdés

Jelenleg 19 vagyok, és eléggé vágyok néhány gyerekre.. Bár, jelenleg még nem találtam meg a kedvesem :(

Tudom ez így ebben a korban, még szakma nélkül elég kétséges...

De egyszerűen megdobogtatja a szívemet, ha látok egy apukát, az éppen botladozó gyerekeivel. Hogy még közbeszúrjam, fiú vagyok, így ez lehet még furább.

Szóval, lényegében az lenne a kérdésem hogy ti vágytatok-e ebben a korban, vagy később gyermekekre? :)

2019. dec. 21. 22:50
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
57%

Ajánlom olvasd el az itteni családi rovat kérdéseit.

Minden nap vannak ilyen jellegű kérdések

1.Miért nem akar a párom a gyerekekkel foglalkozni?

2.Miért nem foglalkozik már velem a párom mióta gyerekeink vannak?

A facebookra senki nem teszi ki,amikor visít a gyerek torkaszakadtából,meg amikor napi 3 órát alszol,azért,hogy legyen mit ennie a gyereknek.

30 évesen a haverjaid még a legjobb nőkkel henteregnek,te meg úgy fogsz kinézni,mint egy kipukkast úszómedence,amit 6-szor megpróbáltak felfújni.

Közben majd a gyerekeid is sérülnek,mert "miattatok áldoztam fel az életemet" szindrómában fognak szenvedni,és viheted őket pszichológushoz.

2019. dec. 22. 02:45
 12/26 anonim ***** válasza:
77%

19 évesen már nagyon szerettem volna babát.

22 évesek voltunk a férjemmel, mikor összeházasodtunk 2 évvel ezelőtt. Lassan elérünk arra a szintre, hogy nem a semmite jönne a gyerek. 1-2 éven belül lesz reális a gyermekvállalás és nem érzem úgy, hogy lemaradtunk volna valamiről.

Valóban korábban szerettem volna, de egyáltalán nem voltak hozzá megfelelőek a körülmények.

2019. dec. 22. 04:24
 13/26 anonim ***** válasza:
25%

Gondolkodtam, hála az égnek nem volt kivel...

Most 27 vagyok, és már tudom, hogy 10/9 házasság megromlik az 1. évben. Ez sajnos tény, ami ellen lehet tenni, de a gyermekgondozás mellett ez is 1 plusz feladat lesz. A szoptatás sokaknak egy horror élmény, ahogy a szülés is, amiktől félek.

Azóta megismertem magam annyira, hogy tudjam, nem szeretnék éveket otthon lenni, így olyan társat választottam, aki vállalja a fele gyest. Azt is világosan látom, hogy nem tudjuk túl sűrűn leadni a gyereket, mert a nagyszülők nem alkalmasak, tehát egy soha véget nem érő logisztika, időbeosztás vár ránk.

És míg 17 évesen 1-2 órát vigyáztam valaki babájára, azt hittem ez a legnagyobb boldogság, most, hogy már rám bízzák 1-2 napra is, alig várom, hogy visszaadjam. A sajátommal más lesz, de nem véletlen akar minden szülő gyerek nélkül lenni kicsit. Ez hatalmas szellemi, fizikai és önismereti munka is sok-sok éven át.

Így nem vagyok szülő 27 évesen se, most a férjemmel rápihenünk erre az időszakra. Már nem a gyerektől várom a boldogságot, hanem megtaláltam a mindennapokban, szó szerint mindennap örülök az életnek és ezt szeretném majd átadni. (Pedig nem vagyok se gazdag, se a köznapi értelemben sikeres)

19 évesen én csak magányos és elhanyagolt voltam és szomjaztam egy gyerek feltétel nélküli szeretetére.

2019. dec. 22. 06:47
 14/26 anonim ***** válasza:
29%
20as eveimben vágytam rá ah. te is, 31 utan atment, most már nem
2019. dec. 22. 07:25
 15/26 anonim ***** válasza:
41%
Nem csak gondolkodtam rajta. 19 évesen férjhez mentem, 20 évesen szültem. 24 éves házasok vagyunk. A gyerek kirepült, mi pedig imádjuk a negyvenes éveink elejét.
2019. dec. 22. 07:30
 16/26 anonim ***** válasza:
69%
Nem. De talán azért nem , mert 30 elmúltam és nincs senkim. Mármint... az ember nem rögtön gyerekvállalással kezdi a szerelmi életét, nekem sokminden kimaradt az első randitól kezdve. Még nem tartok ott, kor ide vagy oda.
2019. dec. 22. 08:33
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Igen. 24,és 25 évesek voltunk, mikor az első gyermekünk született. 29,és 30,mikor a második. Most már nagyok. 25 és 20 évesek. Minden perc jó volt az elmúlt 25 évben. Most újra kettesben vagyunk. Ezt is szeretjük. Egyáltalán nem teher a másik társasága. Sőt!
2019. dec. 22. 08:46
 18/26 anonim ***** válasza:
66%

nem.

Miből fogod eltartani a feleséged és a gyerekedet?

2019. dec. 22. 09:00
 19/26 anonim válasza:
91%

Szia. Abszolút nincs baj azzal, hogy gyereket akarsz. Sokan még fiatalabbak is és vállalnak gyereket. Persze nem szabad meggondolatlannak lenni. Sajnos nem mindegy kitől van a gyereked mert valószínűleg azzal a nővel fogod leélni az életed egy részét(jó esetben). Szóval nem szabad elkapkodni. Vagy úgy jársz mint én. :D

Én 24 vagyok. És van egy 1 éves kislányom. Kicsit korán jött de ő lett az új szerelmem. Imádom. Olyan érzés ez amit elmagyarázni nem is nagyon lehet. Csak hát sajnos rám ütött és ez miatt egy Pestis járvány hozzá képest néha áldás lenne. De néhány apróságot figyelmen kívűl hagyva csodás dolog. Csak ne kapkodd el mert nem könnyű gyereket nevelni.

Az, hogy nincs szakmád nem hátrány. Viszont akkor irány egy gyár vagy valami más mert annak a kisgyereknek sok minden kell ám. Főleg az elején.

A jővőre nézve sok sikert kívánok neked, hogy teljesüljön amit szeretnél.

2019. dec. 22. 09:23
 20/26 anonim válasza:
100%
Nem, akkoriban is rázott a hideg még a gondolattól is, most 35 évesen pedig csak még inkább. Halistennek a párom pont ugyanígy érez. :)
2019. dec. 22. 11:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!