Gondolkoztatok már karácsonyi ajándékokon?
Kinek mit vesztek?
Szeretnék az ötleteitekből ötletet meríteni:)
Minden rendes válasz, egy zöld kezet kap!
Anyunak szerintem a dm-ben kapható smink vagy krém csomagot veszünk (nagyon szép díszcsomagolásban kapható).
Apunak már nehezebb, lehet hogy neki bort adunk majd, vagy esetleg nyakkendőt:P. Hugomnál egy pólóra gondoltunk a párommal, vehetnénk neki a NewYorkerbe, úgyis annyira imádja, ráadásul nem is drága. Párommal egymásnak pedig gyűrűt adunk:)
Remélem segítettem.
Köszönöm óvónéni a zöld pettyet de köszönöm nem kérem,nem vagyok dedós...!!!!
Esküszöm,elment a józan eszetek!Októberben már Karácsonyoztok???Az jobb hogy hamaram elmegy megint az év mert úton-útfélen sulykolják az emberekbe hogy KARÁCSONY-KARÁCSONY...???Mindennek megvan az ideje,én nem is értem,ti ilyen jól éltek hogy ezen van a legnagyobb problémátok hogy kinek mit vesztek???
Jajj utolsó maradj már... Nyilván a kérdező nem akar december 23.án este ott toporogni az üzletekben mint a többi idióta akik eszüket vesztve rohannak hogy megvegyék a legdrágább legjobb legnagyobb ajándékot...
Ez neked miért fáj????
páromnak épp most nézegetek órákat neten,van egy márka,ami mindenképp kell,és elég nehéz beszerezni:)
öcsém horgászfelszerelést kap
anya mixergépet,bár lehet még karácsony előtt odaadom,elromlott a régi,ne kézzel kelljen keverni a sütikhezvalót
meg született feleségektől az odaégett piritos cimű könyvet vettem meg (nem direkt karácsonyra,csak hamarabb nincs alkalom odaadni)
mostohafateromnak kocsiba maszirozós ülésvédőt,ugyis fáj a dereka mindig,meg édességet,édesszájú nagyon
másnak nem veszek semmit
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!