Gondolkoztatok már karácsonyi ajándékokon?
Kinek mit vesztek?
Szeretnék az ötleteitekből ötletet meríteni:)
Minden rendes válasz, egy zöld kezet kap!
Én most már 2 éve előre gondolkozom az ajándékokon, mert így nem kell majd last minute kigondolni vmit, meg tömegnyomorban mászkálni a plázában... ráadásul így jobban be tudom osztani a pénzemet is.
Egyébként jó ötleteknek én is örülnék. Eddig öcsémnek fülhallgatót, tollakat, vmi pólót gondoltam (de sztem mellé lesz még vmi poénosabb ajándék, mert a toll meg a fülhallgató igazából olyan... túl praktikus :D). Anyukámnak tuti lesz könyv, vmi felső/sál, húskenő ecset. Apukámmal kapcsolatban mindig gondban vagyok-könyv tuti lesz, esetleg vmi póló... de ezen kívül... ja, és apunak-anyunak közösen színházjegy.
Legjobb barátnőmnek lesz egy scrapbook-album, ha addigra el tudom készíteni. Mellé vmi halványrózsaszín ékszer vagy sál (most éppen azt a korszakát éli :D)... esetleg vmi békás cucc, mert békamániás.
21/l
tescoban,corában láttam a linken szereplőhöz hasonlót, 3500 körüli az ára/darab
szivargyujtóról üzemel,melegit,masziroz
23/N
Már látom magam előtt a több száz kérdést GyK.-n:
"Mit vegyek apukámnak karácsonyra?" , "Ti mit vesztek karira?" stb..
Amúgy nem hülyeség előre gondolkodni.
Nagyon szűkös lesz az idei karácsonyikassza sajnos, ezért én készítek. Anyukámnak, Lányoknak, meg anyósnak vettem már szép páros üvegeket és csinálok illatos olajat és ecetet (salikhoz, meg sültekhez)
A fiúknak meg magam készített mézespálinka lesz az ajándék. És mivel imádok bíbelődni, minden üveget saját kezemmel festem meg. Persze a festék meg az alapanyagok is pénzbe kerülnek, mégis olcsóbb mint bármit is venni :) 24 N
én a szerelmemnek adok egy koncijegyet, meg egy kollázst kettőnkről:) apukámnak egy focilabdát tervezek,vagy valami vicces papucsot, a húgomnak pedig kozmetikumokat. megpróbálom amúgy mindet olcsón beszerezni.. a barátnőimnek mamusz, nagy mamuszosok vagyunk.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!