Lesz a hétvégén egy kutya-találkozó. (Nem írok fajtát, de itt csak egy bizonyos fajtájú kutyák lesznek) Szóval, engem is meghívtak. Viszont ott lesz egy olyan férfi is, akit a párom nagyon utál. Pár éve volt valami vitájuk, valami nő-ügy miatt. Megkért, hogy ne menjek el, mert rosszul esne neki. Viszont szeretnék elmenni, mert soha nem voltam még ilyenen, és nem pasizni megyek oda, hanem a többi kutya-gazdival tapasztalatot cserélni. És a kutyámnak is szüksége lenne hogy közösségbe mehessen.
Ti elmennétek (vállalva hogy ebből nagy vita lesz) vagy sem? Kb 5 vagy 6 éve volt ilyen találkozó, akkor nem mehettem el mert nem volt kutyám.
Szeretnék ott lenni, de nem ér annyit az egész, hogy összevesszünk.
És ha ő utál valakit akkor azt neked is utálni kell,még akkor is ha nem utálnád ,érdekes.A bizalom nélkül nincs kapcsolt,de a fő baj,hogy te hagyod magad irányítani befolyásolni,ne lepődj meg majd ha a sarki közértbe akarsz lemenni ahhoz is engedélyt kell majd kérned.
2010. júl. 19. 12:34
12/30 A kérdező kommentje:
Nem hagyom magam irányítani. Csak vannak dolgok, amiben engedek. Nem akarok vele vitázni.
2010. júl. 19. 12:37
13/30 anonim válasza:
Az ő kettőjük közt lejátszódott, tőled teljesen független konfliktushoz neked és a programválasztásodnak semmi köze! Mégha azzal a aplival kéne menni, megérteném a párodat, de hogy "optt lesz"... Ki nem tojja le? Akkor ő üljön otthon, te meg menj el anyukáddal és a kutyáddal, lehet, hogy látni se fogod azt a fazont, vagy ő fel sem ismer, esteleg te se őt... Amúgy meg abból se lenne semmi, ha a párod is menne, minek úgy csinálni, mint a sértett óvodások? "Lacika elvette a kisautóm, úgyhogy nem ülök mellé az uzsonnánál"- röhej! Ne engedd, hogy a te szórakozásod elrontsa ezzel a barom hozzááállással. Nyugodtan menj el, az egész független tőled, a páropd penészedjen otthon a volt nőügyei árnyékában, ha neki az jólesik, de ne húzza rád a múltbéli gondjait. Mondjuk ennyit magától is tudhatna...
2010. júl. 19. 12:39
14/30 anonim válasza:
Én elmennék, és hasonló esetben (ha a párod helyébe lennék) meg se próbálnálak lebeszélni.
2010. júl. 19. 12:40
15/30 A kérdező kommentje:
Ismerem az illetőt (pont egy ilyen kutyás oldalon futottunk össze), ő hívott meg erre a találkozóra. Kb. 20-30 kutya lesz plusz a gazdáik.
2010. júl. 19. 12:44
16/30 anonim válasza:
anyukád nem elég "biztosíték" neki?
2010. júl. 19. 12:44
17/30 anonim válasza:
Nem baj baj ha néha engedsz,de ha folyton te engedsz tehát kompromisszumot kötsz mindig inkább mint ,hogy vita legyen,mert igy kényelmes,oké megérthető, csak hosszútávon a túl sok engedés az egyik fél részéről ugyis vitát fog szülni.Egy kapcsolatban két ember játszik.
2010. júl. 19. 12:45
18/30 A kérdező kommentje:
Nem csak én engedek, de ebben a dologban úgy érzem, nem kéne engednem.
Anyu nem biztos hogy jön, kicsit cikinek érezném, hogy régesrég elmúltam 18, és anyukám kisérget!
2010. júl. 19. 12:51
19/30 anonim válasza:
Fordított esetben ő elmenne?
Egyébként nekem az is fura, hogy nem miattad volt az a "nő-ügy", így nem értem miért rágódik még mindig ezen.. Ha te lettél volna az "áldozat", tökéletesen megérteném, de így.. Menj el, ha szerinte ennyit nem érdemelsz meg, akkor bizony nagyon önző.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!