Elmennél a találkozóra vagy sem?
Lesz a hétvégén egy kutya-találkozó. (Nem írok fajtát, de itt csak egy bizonyos fajtájú kutyák lesznek) Szóval, engem is meghívtak. Viszont ott lesz egy olyan férfi is, akit a párom nagyon utál. Pár éve volt valami vitájuk, valami nő-ügy miatt. Megkért, hogy ne menjek el, mert rosszul esne neki. Viszont szeretnék elmenni, mert soha nem voltam még ilyenen, és nem pasizni megyek oda, hanem a többi kutya-gazdival tapasztalatot cserélni. És a kutyámnak is szüksége lenne hogy közösségbe mehessen.
Ti elmennétek (vállalva hogy ebből nagy vita lesz) vagy sem? Kb 5 vagy 6 éve volt ilyen találkozó, akkor nem mehettem el mert nem volt kutyám.
Szeretnék ott lenni, de nem ér annyit az egész, hogy összevesszünk.
Ha nem ér annyit az egész, akkor ne menj el.
Ha jól értem a nő-ügy az te voltál, így valahol érthető hogy a párod nem akarja ezt bolygatni. De te tudod.
100% h.elmennék!!!
ha ennyire nem bízik benned a párod akkor minek vagytok együtt????
Beszéld meg vele rendesen, hisz te nem azért akarsz menni!
Oké, hogy párkapcsolat és figyeljünk a másikra, de azért ne tiltsunk meg egymásnak dolgokat!
Nem én voltam az a nő-ügy.
Ő hétvégén nem ér rá. Anyukám szeretne eljönni, mert ő is kutya-bolond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!