Őszinte beszélgetés, szakítás helyett miért könnyebb a megcsalást választani?
Folyton csak azt olvasom, hogy azért csalta meg a párját valaki, mert az hanyagolta őt. De ilyen esetben miért nem lehet leülni beszélgetni? Vagy ha nem megy, akkor szakítsanak.
Undorítónak tartom, hogy valaki megcsalja a másikat, itt pedig azzal takarózik, hogy "de hát az ő hibája volt, mert elhanyagolt...".
Szerintetek?
Nőtől, férfitől is gáz a megcsalás.
"De már ez egy kihűlőfélben lévő kapcsolat" ...." Nem akarok tönkremenni benne"....ezek a mondatok még inkább gázosak, mert először szakítson (ha túl vannak a megbeszéléseken) utána pedig mehet az új kapcsolat.
Kedves kérdező!
Ne ítélj, hoghy ne ítéltess!
Sokan voltunk ugyanezen az állásponton, mint te...
Ne adja Isten, hogy te is átéld ezt!
ma 8:00
Így van. Szerintem nincs mentség arra, hogy valaki a másik ágyában köt ki.
Úgy legyen!
Azért 30 év múlva is kíváncsi lennék a véleményedre...
Én pedig nem tudom mi nem érthető?
Nem azt írja a kérdező, hogyha elromlott egy kapcsolat már, akkor is éjjel-nappal a problémákról kell beszélni, hanem akkor szakítani a legtisztább. Utána pedig lehet nyitni egy újra.
Most nem tudom ezen mi a "nagy gond"?
Eleve azért házasodik az ember, hogy az lesz egy életen át a társa , akit választott. Persze benne van a "csere" lehetősége is (sajnos), de akkor legalább annyival érdemes megtisztelni, hogy elengedjük.
Bármennyire hihetetlen, sokan megérték úgy a 60-70 éves kort , hogy nem csalták meg a férjüket/feleségüket. Ha nem akartak már vele lenni, szakítottak/elváltak.
Hány olyan kérdést lehet itt olvasni, hogy panaszkodik a nő vagy a férfi a párjára, és nem tudja mit tegyen. Tök egyszerű! Le kell ülni beszélgetni.
Ha picit visszább lapoztok, minden kérdésnél van olyan válasz, hogy beszélgetni kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!