Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Őszinte beszélgetés, szakítás...

Őszinte beszélgetés, szakítás helyett miért könnyebb a megcsalást választani?

Figyelt kérdés

Folyton csak azt olvasom, hogy azért csalta meg a párját valaki, mert az hanyagolta őt. De ilyen esetben miért nem lehet leülni beszélgetni? Vagy ha nem megy, akkor szakítsanak.

Undorítónak tartom, hogy valaki megcsalja a másikat, itt pedig azzal takarózik, hogy "de hát az ő hibája volt, mert elhanyagolt...".

Szerintetek?

2010. júl. 17. 07:06
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
84%

Nőtől, férfitől is gáz a megcsalás.

"De már ez egy kihűlőfélben lévő kapcsolat" ...." Nem akarok tönkremenni benne"....ezek a mondatok még inkább gázosak, mert először szakítson (ha túl vannak a megbeszéléseken) utána pedig mehet az új kapcsolat.

2010. júl. 17. 08:00
 12/48 anonim ***** válasza:
68%

Kedves kérdező!

Ne ítélj, hoghy ne ítéltess!

Sokan voltunk ugyanezen az állásponton, mint te...

Ne adja Isten, hogy te is átéld ezt!

2010. júl. 17. 08:02
 13/48 A kérdező kommentje:

ma 8:00

Így van. Szerintem nincs mentség arra, hogy valaki a másik ágyában köt ki.

2010. júl. 17. 08:02
 14/48 A kérdező kommentje:
Eddig sem csaltam meg egyik páromat sem (pedig volt aki megérdemelte volna), ezután is lesz bennem ennyi tartás (és erkölcs!), hogy nem fogom megtenni.
2010. júl. 17. 08:04
 15/48 anonim ***** válasza:
69%

Úgy legyen!

Azért 30 év múlva is kíváncsi lennék a véleményedre...

2010. júl. 17. 08:06
 16/48 anonim ***** válasza:
70%

Én pedig nem tudom mi nem érthető?

Nem azt írja a kérdező, hogyha elromlott egy kapcsolat már, akkor is éjjel-nappal a problémákról kell beszélni, hanem akkor szakítani a legtisztább. Utána pedig lehet nyitni egy újra.

Most nem tudom ezen mi a "nagy gond"?

Eleve azért házasodik az ember, hogy az lesz egy életen át a társa , akit választott. Persze benne van a "csere" lehetősége is (sajnos), de akkor legalább annyival érdemes megtisztelni, hogy elengedjük.

2010. júl. 17. 08:07
 17/48 anonim ***** válasza:
86%
Kedves első. Ismerős a szitu. Csak én még ott vagyok leragadva, hogy félek elhagyni, mert nem tudom, hogy szeretem e vagy nem.
2010. júl. 17. 08:08
 18/48 A kérdező kommentje:

Bármennyire hihetetlen, sokan megérték úgy a 60-70 éves kort , hogy nem csalták meg a férjüket/feleségüket. Ha nem akartak már vele lenni, szakítottak/elváltak.

Hány olyan kérdést lehet itt olvasni, hogy panaszkodik a nő vagy a férfi a párjára, és nem tudja mit tegyen. Tök egyszerű! Le kell ülni beszélgetni.

Ha picit visszább lapoztok, minden kérdésnél van olyan válasz, hogy beszélgetni kellene.

2010. júl. 17. 08:09
 19/48 A kérdező kommentje:
2010. júl. 17. 08:15
 20/48 anonim ***** válasza:
100%
Totál egyetértek veled, ennek ellenére elbuktam.
2010. júl. 17. 08:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!