Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meddig tart egy szakítás-beszé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig tart egy szakítás-beszélgetés?

Figyelt kérdés
Hülye kérdes tudom, de szakítani akarok a baratommal, és nem tudom, hogy készüljek fel lelkileg, meddig huzodhat el egy ilyen beszélgetés? Kinek meddig tartott? Köszi
2010. ápr. 23. 23:08
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
huh..volt 5 perc...és fél óra is...ki milyen hamar fogja fel h vége...
2010. ápr. 23. 23:09
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

30 másodperctől 2 órán keresztül bármeddig. De ha megmondod neki, akkor vérmérsékletétől függően jópofizni fog, meg nem haragudni, mintha nem zavarná, addig lesz valószínű egy kellemetlen beszélgetésetek, míg te elmagyarázod, ő nem érti, de megérti, te reméled, hogy megérti. Majd befgodo jelenteni, hogy talán jobb ha mész, majd elmész, ő meg ott marad egyedül, és szegény szomorú lesz. Ez a beszélgetés kb 15 perc.

Azonban ha a srác egy tahó, le se szarja a szakítást, mondja, hogy nem is érdekelted sose, és menj amerre látsz. Ettől jobb ha megszabadulsz, de lehet, h végleg nem szabadulsz. Ez talán egy 5 perc.

És van a nagyon érzelgős srác, aki rohadtul nem akarja, megakarja oldani a problémát, h leüljetek stb. Na ez lehet 1 órás is.

ÉS mindegyik roppant kellemetlen lesz.

2010. ápr. 23. 23:12
 3/19 A kérdező kommentje:
Na azt kihagytam, hogy 4 év után teszem ezt. A párom szeret még, szóval szerintem nem lesz könnyű, 5 perces dolog.
2010. ápr. 23. 23:16
 4/19 anonim ***** válasza:
Ezesetben ez egy hosszú beszélgetés lesz. HA nem titok, miért akarsz szakítani?
2010. ápr. 23. 23:17
 5/19 anonim ***** válasza:

miért ne lehetne 5 perc.

egy ismerősöm 8 év után 'hagyta' úgy ott a barátnőjét, hogy bepakolt neki a bőröndbe, elvitte a csajt a húgához bőröndökkel együtt, és annyit mondott majd jövök.

de mondjuk a csaj tudta, hogy ez előbb utóbb bekövetkezik.

inkább talán ettől függ, mennyire van képben a másik fél.

2010. ápr. 23. 23:20
 6/19 A kérdező kommentje:
Nem titok. :) Hát csúnya dolog, de beleszerettem pár hónapja másba. Megcsalni nem fogom, annyi gerinc még van bennem, de igy már nem tudok vele maradni. Csak áltatnám..
2010. ápr. 23. 23:25
 7/19 anonim ***** válasza:
47%

"vége"

"ok"

"csá"

ennyi az egész

2010. ápr. 23. 23:25
 8/19 A kérdező kommentje:
Valamennyire sejti szerintem, mert egy ideje mar "kihült" a dolog kettönk közt.
2010. ápr. 23. 23:26
 9/19 anonim ***** válasza:
Hát ha más pasi van benne, akkor viszont lehet, h tényleg 5 perc lesz...
2010. ápr. 23. 23:26
 10/19 A kérdező kommentje:
23.25 :D Bár ilyen könnyű lenne :)
2010. ápr. 23. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!