Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meddig tart egy szakítás-beszé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig tart egy szakítás-beszélgetés?

Figyelt kérdés
Hülye kérdes tudom, de szakítani akarok a baratommal, és nem tudom, hogy készüljek fel lelkileg, meddig huzodhat el egy ilyen beszélgetés? Kinek meddig tartott? Köszi
2010. ápr. 23. 23:08
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
23.26. Miért?
2010. ápr. 23. 23:28
 12/19 anonim ***** válasza:

23:25 -ös vagyok :D

szoval ha már ugyis kihült a dolog és ezt ő is érzi akkor meg?

megmondod hogy már nemszereted azt helló van:D

amugymeg miaz hogy "ha ez ilyen könnyű lenne"

mi olyan nehéZ?:O

talán ha megmondod, hogy vége akkor megöl?

ugyan...

2010. ápr. 23. 23:39
 13/19 anonim ***** válasza:

Ha sejti, hogy mást szeretsz akkor gyorsan fog menni.

Én a barátod helyében azt is feltételezném,hogy lefeküdtél a másik fiúval, úgyhogy tuti könnyen fog menni.

2010. ápr. 23. 23:39
 14/19 A kérdező kommentje:
Nem, nem öl meg. :D Úgy ertem, hogy szar lesz neki. Gáz mondat, de bár már nem szeretem, kedvelem, mint embert. Es hat együtt vagyunk mar tényleg jó ideje. Ismerem, tuti az lesz, hogy sírunk egyet, meg megpróbál valami "probaljuk meg rendbehozni" dumaval marasztalni. Jajj, mekkora féreg vagyok.. Ezt is itt beszélem meg veletek.. :D
2010. ápr. 23. 23:49
 15/19 anonim ***** válasza:

már megint énvagyok:D

szoval.. szerintem fingod sincs mit akarsz:D

elkéne dönteni.. :/

2010. ápr. 24. 00:11
 16/19 A kérdező kommentje:
De, tudom. A szakítás biztos. Csak a "hogyanja" kérdéses még. :D
2010. ápr. 24. 00:17
 17/19 anonim ***** válasza:
Azért akarsz szakítani,hogy összeállj azzal akibe beleszerettél? Akkor a lehető leggyorsabban meg kell lépned a dolgot,mert ha hónapok óta tart, akkor az új fiú azt fogja gondolni,hogy te nem is igazán akarod.Nehogy a kétségek miatt kiábránduljon.Én ugyanis így jártam.Addig tököltem,hogy szegény teljesen bereccsent és akkor meg már nem mertem azt mondani,hogy kell mert egy gyáva szar vagyok.
2010. ápr. 24. 11:20
 18/19 anonim ***** válasza:

Hát... Nekem 2 óráig tartott szakítani a négy éves kapcsolatommal. Fontosnak tartom mindent megbeszélni, és minden kérdésre akár ötvenszer válaszolni, hogy a másik fél a lehető legkisebb sérülésekkel kerüljön ki a dologból. Persze, ez a kellemetlenebb és hosszabb verzió. De ennyi idő után szerintem tartozol neki ennyivel, hogy ezt az időt és energiát rászánod.

21/L

2010. ápr. 24. 14:19
 19/19 A kérdező kommentje:
Persze, raszanom az idöt, nem is olyan rég meg nagyon fontos volt nekem, megérdemel egy "tisztesseges" szakítast. Csak annyira rossz.. Nagyon megbántom. Nna, de csak pozitivan. Jobb tulesni rajta. Köszi a valaszokat!
2010. ápr. 24. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!