Problémamegoldás, de hogyan? Legegyszerűbb lenne a szakítás, de azt nem szeretnénk. Változni nem tudunk. A beszélgetés meg a könyökünkön jön ki.
Gyors segítség veszekedés ellen:
Köszönöm a válaszokat!
Pár dolog változott, de jönnek újak amik miatt veszekszünk. Pl. hogy ha fürdök miért nem veszem fel a telót, miért van főzelék ebédre ha ő sült húst enne stb. (Persze én találjam ki mit enne, mert gondolatolvasónak hisz...)
Szeretem, de a veszekedések gyakran tettlegességig fajulnak. Azaz elcsattan 1-1 pofon. Persze én (nő) adom neki, mikor már kiakasztott, ő soha nem merne megütni.
ha valamivel elégedetlen vagy, akkor 2 lehetőséged van: vagy megváltoztatod, vagy elfogadod.
azért úgy mellesleg érdekelne, hogy TI mit értetek "szeretet" alatt? mert írtad, hogy szeretitek egymást. és közben pofonokat osztasz???
Ezt hívják játszmázásnak. Nem megbeszélt, vagy nem megbeszélhető dolgokat kötözködő aggresszivitással vezettek le.
Ebből kilépni csak akkor lehet, ha a környezet-életstílus is változik, megszokott környezetben mindig visszajönnek a begyakorolt viselkedésformák. Költözzetek el, változtassatok életmódot (mondjuk sport, vagy hétvégi túrázások), esetleg járjatok össze olyan barátokkal akikkel eddig ritkábban, megváltozott környezetben könnyebb kilépni a játszmázásból (bár akkor is kell hozzá akaraterő).
A pofozkodásról-hisztiről meg szokj le, tróger aggresszív dolog, a gyávák-gyengék viselkednek így, ha sarokba szorítva érzik magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!