Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan haragszik rám az...

Jogosan haragszik rám az egész család?

Figyelt kérdés

Külföldön élünk a férjemmel, és a két lányunkkal. Már máskor is éreztem ezt a kis "kihasználást" az otthoniaktól, például : otthon sokminden vámköteles, ha külföldről (Eu-n kívülről) rendelik meg, de itt viszont olcsóbb, ezért sokszor azt csinálják, hogy hozzánk rendelik, és ha megyünk haza, akkor hazaviszem. Igenám, de amíg ez régen kimerült két pár cipőben, és három rúzsban, vagy parfümben, mára ez megtölt egy nagy bőröndöt úgy, hogy bőven súlyhatár felett vagyok.

A féltestvérem felhívott még szeptember elején, hogy a lányát nem vették fel az egyetemre, és most elmegy dolgozni, mellette megcsinálja a jogsit, de hogy arra gondolt, hogy tavasszal kijönne hozzánk 3 hónapra nyelvet tanulni, világot látni. Akkor nem mondtam konkrétan igent, de ahogy telt az idő, rájöttem nem hiányzik ide még plusz egy "gyerek", egy vendég. A lányaink kicsik még (2 éves a nagy, 7 hónapos a pici), kitöltik a napjaimat. Nincs kapacitásom még másra is mellettük, és kicsit megint azt éreztem, hogy lehúznának. Mivel tudtam, hogy mostanában akarják megvenni a repülőjegyet, ezért egy hete mondtam, hogy mégsem jó ez így nekünk, de ha szeretne kijönni, segítünk szállást, vagy munkát keresni. Erre hogy hát az rengeteg pénz, ők örülnek ha a repülőjegy árát összeszedik és mit gondolok én, a fáról szedik ők a pénzt? Szóval a végén mér én voltam lebaszarintva, hogy mit képzelek... Ez a múlt héten volt, azóta apánál is azt érzem, hogy valami baja van, a nagyszüleim is megjegyezték, hogy "hát jófej vagyok", meg kire számítson az ember, ha nem a családjára. De szerintem más az, hogy számít ránk, és más, hogy ránk telepszik hónapokra...

Nem tudom, mit csináljak. Decemberben mennénk haza, de jelenleg 0 kedvem van hozzá, nincs kedvem ahhoz, hogy végigveszekedjük az egész ottlétünket.

2019. okt. 18. 14:47
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
4%
Hírhedt, no persze. Ugye azt vágod, hogy a százalék folyamatosan változik és hogy nem csak 100 ember van ezen az oldalon? Gondoltam szólok, ha ennyire ostoba vagy, hogy ezt sem éred fel amgadtól
2019. okt. 18. 17:41
 22/43 anonim ***** válasza:
7%

"Áruld már el, 67%-os, van neked egyáltalán gyereked? Tudod te, milyen nehéz két kicsivel otthon lenni (úgy, hogy az egyik még el sem indult)? Vagy egy gondtalan örökfiatal vagy, aki itt-ott tanyázik mindig, megy a haverokhoz ottaludni?"

Van igen. De én nem is ígérgetek olyasmiket a rokonaimnak, amiket tudom, hogy úgy sem tartok be. Ha meg igen, akkor minimum felajánlanám, hogy akkor csak 1-2 hetet, de eljöhet, nem kell 3 hónapot

2019. okt. 18. 17:43
 23/43 anonim ***** válasza:
74%

A százalék változik úgy alapból, másoknál.

De aki ellenzi, amit írtál, azok számával megegyező az ugyanolyan idióták száma, mint amilyen te vagy, tehát a te 67%-od nem változik ezért.

2019. okt. 18. 17:45
 24/43 anonim ***** válasza:
91%

Akkor áruld el, 67%-os, hogy te a kanadai/amerikai/angliai/új-zélandi (tetszés szerint aláhúzandó) otthonodban hány magyar rokont fogadsz több hónapos tartózkodással.

Vagy mindig csak te várod el és akaszkodsz rá az ott élőkre?

2019. okt. 18. 17:48
 25/43 anonim ***** válasza:
86%
24-es, szerintem a retyerutyáját tukmálja az ott élőkre. Mert az jár alanyi jogon.
2019. okt. 18. 17:52
 26/43 anonim ***** válasza:
3%

"Akkor áruld el, 67%-os, hogy te a kanadai/amerikai/angliai/új-zélandi (tetszés szerint aláhúzandó) otthonodban hány magyar rokont fogadsz több hónapos tartózkodással.

Vagy mindig csak te várod el és akaszkodsz rá az ott élőkre?"

Ki mondta, hogy én fogadom a rokont, vagy hogy én megyek? Olvastál te itt ilyet? Gondolom ott olvastad, ahol az új-zélandi és a többi b.romságodat, ja bocs, szellemes akartál lenni? Ühüm, gyakorold még.

"De aki ellenzi, amit írtál, azok számával megegyező az ugyanolyan idióták száma, mint amilyen te vagy, tehát a te 67%-od nem változik ezért."

Oh, ezek szerint te mindenkit név szerint ismersz itt, és be tudod azonosítani, hogy mikor mit írt hónapok távlatában? Csak mert ezt próbálod most bizonygatni az eszement tévképzeteiddel.

2019. okt. 18. 17:56
 27/43 anonim ***** válasza:
84%

26-os, áruld el, hogy azért, mert rokon, miért is élvezne más elbírálást valaki. Miért természetes, hogy egyik rokon a másikat rendszeresen támogatja, egyengeti az útját, segíti. Mindig ugyanaz a rokon ugyanazokat. Fordítva nem persze. Miért tartozik ez szerinted az "elvárható" kategóriába? Olyan emberekkel, akiket még csak nem is mi választottunk be az életünkbe.

Jaaaa??? Mert rokon!!! Gondolom, ez az egyetlen érved. Na a korlátoltság itt kezdődik.

2019. okt. 18. 18:01
 28/43 anonim ***** válasza:
8%
Minden kérdésnél van egy 71%-os, aki a kérdésre nem tud érdemben válaszolni, de egyből beleköt valakibe, aztán ha már az se megy, akkor kitalál valami kamu dolgot és azon agonizál órákig.
2019. okt. 18. 18:02
 29/43 anonim ***** válasza:
2%

"26-os, áruld el, hogy azért, mert rokon, miért is élvezne más elbírálást valaki. Miért természetes, hogy egyik rokon a másikat rendszeresen támogatja, egyengeti az útját, segíti. Mindig ugyanaz a rokon ugyanazokat. Fordítva nem persze. Miért tartozik ez szerinted az "elvárható" kategóriába? Olyan emberekkel, akiket még csak nem is mi választottunk be az életünkbe.

Jaaaa??? Mert rokon!!! Gondolom, ez az egyetlen érved. Na a korlátoltság itt kezdődik."

Nem, nem az az érv, mert rokon. Kit érdekel más rokona, vagy a kérdező rokona. Ez egy mesterséges fogalom. A kérdező úgy írt, mint aki szereti a féltestvérét és annak gyerekeit, nem holmi távoli rokonról volt szó. Innentől tárgytalan a b.romságod, felesleges itt fröcsögni tovább

2019. okt. 18. 18:04
 30/43 anonim ***** válasza:
63%

"Minden kérdésnél van egy 71%-os, aki a kérdésre nem tud érdemben válaszolni, de egyből beleköt valakibe, aztán ha már az se megy, akkor kitalál valami kamu dolgot és azon agonizál órákig."

Szerintem nem agonizál, csak nem száll le a témáról, nem hagyja, hogy elvigyék más irányba.

2019. okt. 18. 18:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!