Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben?

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

28 éves nő vagyok, a párommal, akivel nem vagyunk házasok, lassan 10 éve leszünk együtt. Van egy gyerkőcünk is. Itt lakunk az anyjánál. A párom nem akar önálló, külön életet élni, megértem hogy nem akarja itt hagyni a hatalmas házban egyedül az anyját.

Viszont... így minden pénzem erre a hára meg, el... amit nem szeretnék... hiába teszünk minden hónapban félre pénzt... tudom nagyon jól, hogy a párom nem akar saját házat venni...

De az a másik helyzet, hogy nekem van 3 tesóm, akik közül ketten gyerekotthonban vannak, mert a szüleim nem tudták a ház költdégeit fizetni, rajta a sok hitel. Így nem fogunk örökölni.

Én mindenféleképp a megtakarított pénzemet egy külön házikóra szeretném költeni, hogy ne kelljen függenem a páromtól, és tesómékat is ezzel segítve hogy legyen hová menniük majd... Meg az anyja házából sose látok semmit, főleg ha szétmennénk, mert volt már erre példa, hogy el akart küldeni a gyerekkel együtt... akkor meg nekem cwak albérlet jutna

2019. szept. 19. 23:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
22%
41 évesen a szülői házban? Te jó ég!!!
2019. szept. 20. 03:30
 12/17 anonim ***** válasza:
82%
Aha, persze, azért vannak gyerekotthonban a tesók mert hitel van a házon. Na mesélj még.
2019. szept. 20. 04:29
 13/17 anonim ***** válasza:
78%

"így minden pénzem erre a hára meg, el... amit nem szeretnék"

Aha,persze

2019. szept. 20. 06:44
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Össze kell házasodni.

Ha felújítotok, átépítetek valamit a házon, a számlákat elrakni.

A mostani helyzetben (nem tudom kinek/kiknek nevén van a ház), de ha anyukáé, akkor akár mindhármatok feje fölül eladhatja, és a jog az ő oldalán van.

2019. szept. 20. 16:32
 15/17 anonim ***** válasza:
52%

"Nehogy seggre ess,egy fiatalabb nő miatt."

A kérdező a fiatal nő, legalábbis ehhez a pasihoz képest. Aki még nála is fiatalabb, annak nem lesz főnyeremény egy anyjánál élő, gyerekes (mindkét értelemben), negyvenes fazon.

2019. szept. 20. 18:26
 16/17 Savlekotő ***** válasza:
0%

Gyanakszom arra h a csaj csak pénz forrást látott a pasasban jó módú,majd ő kihúzza a hiteles családos lányt a

szarból.. Most meg reklamálna h nem ez lett..

2019. szept. 20. 18:52
 17/17 anonim ***** válasza:
23%
41 évesen a fickó elvileg még csúcsformában van,és a kérdező 28 événél i találhat fiatalabbat. sőt! szerintem talált is.legalábbis ez egy válasz lehetne a gyorsan folyó pénzre.ami pedig az anyjával élést illeti, a kérdező leírta hogy egy hatalmas házról van szó,amelyben amúgy egyedül élne. nem látom be miért lenne ciki.
2019. szept. 20. 18:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!