Mit tennétek a helyemben?
28 éves nő vagyok, a párommal, akivel nem vagyunk házasok, lassan 10 éve leszünk együtt. Van egy gyerkőcünk is. Itt lakunk az anyjánál. A párom nem akar önálló, külön életet élni, megértem hogy nem akarja itt hagyni a hatalmas házban egyedül az anyját.
Viszont... így minden pénzem erre a hára meg, el... amit nem szeretnék... hiába teszünk minden hónapban félre pénzt... tudom nagyon jól, hogy a párom nem akar saját házat venni...
De az a másik helyzet, hogy nekem van 3 tesóm, akik közül ketten gyerekotthonban vannak, mert a szüleim nem tudták a ház költdégeit fizetni, rajta a sok hitel. Így nem fogunk örökölni.
Én mindenféleképp a megtakarított pénzemet egy külön házikóra szeretném költeni, hogy ne kelljen függenem a páromtól, és tesómékat is ezzel segítve hogy legyen hová menniük majd... Meg az anyja házából sose látok semmit, főleg ha szétmennénk, mert volt már erre példa, hogy el akart küldeni a gyerekkel együtt... akkor meg nekem cwak albérlet jutna
"így minden pénzem erre a hára meg, el... amit nem szeretnék"
Aha,persze
Össze kell házasodni.
Ha felújítotok, átépítetek valamit a házon, a számlákat elrakni.
A mostani helyzetben (nem tudom kinek/kiknek nevén van a ház), de ha anyukáé, akkor akár mindhármatok feje fölül eladhatja, és a jog az ő oldalán van.
"Nehogy seggre ess,egy fiatalabb nő miatt."
A kérdező a fiatal nő, legalábbis ehhez a pasihoz képest. Aki még nála is fiatalabb, annak nem lesz főnyeremény egy anyjánál élő, gyerekes (mindkét értelemben), negyvenes fazon.
Gyanakszom arra h a csaj csak pénz forrást látott a pasasban jó módú,majd ő kihúzza a hiteles családos lányt a
szarból.. Most meg reklamálna h nem ez lett..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!