Mit tennétek a helyemben?
28 éves nő vagyok, a párommal, akivel nem vagyunk házasok, lassan 10 éve leszünk együtt. Van egy gyerkőcünk is. Itt lakunk az anyjánál. A párom nem akar önálló, külön életet élni, megértem hogy nem akarja itt hagyni a hatalmas házban egyedül az anyját.
Viszont... így minden pénzem erre a hára meg, el... amit nem szeretnék... hiába teszünk minden hónapban félre pénzt... tudom nagyon jól, hogy a párom nem akar saját házat venni...
De az a másik helyzet, hogy nekem van 3 tesóm, akik közül ketten gyerekotthonban vannak, mert a szüleim nem tudták a ház költdégeit fizetni, rajta a sok hitel. Így nem fogunk örökölni.
Én mindenféleképp a megtakarított pénzemet egy külön házikóra szeretném költeni, hogy ne kelljen függenem a páromtól, és tesómékat is ezzel segítve hogy legyen hová menniük majd... Meg az anyja házából sose látok semmit, főleg ha szétmennénk, mert volt már erre példa, hogy el akart küldeni a gyerekkel együtt... akkor meg nekem cwak albérlet jutna
A párommal jelenleg egy közös számlán gyűjtögetünk de csak pár hónapja. Félek hogy amit én teszek rá havi X összeget azt is a saját céljaira akarja költeni.
Hozzátennem, egyéni vállalkozó, eddig az éves bevétele 7 millió, semmi látszatja ennek, könnyen elszórja a pénzt a kezei közül....
Újabb zseniális élettörténet, ami megerősít abban, hogy annyira nem kell sajnálni az embereket a saját gyökér döntéseik okán.
Mivel gyerek és kb 9 évvel ezelőtt kellett volna kibaxni ezt a jóembert az életedből így nem igazán tudom mit vársz. Anyagilag meg kB mindenhogy függsz tőlük. Még jó hogy kihasználja. Én is ezt tenném. Hozzám is jöhetnél pénzt lapátolni a házamba, megígérem fel se csinállak érte.
Fogd meg a fizetésed, aztán költsd magadra. Vagy tedd félre. Mire a gyerek 20 éves lesz, talán futja belőle házra.
Ha lenne eszed nem tenned fel ezt a kerdest.
Minden o mellette szol,te kb egy senki vagy ott.
1.10 ev utan nem vesz el!?!?!
2. Az anyja hazaban eltek,es kulon koltozni nem akar.
3. Gyujtitek a penzt egy kozos szamlara,amit a vegen o fog lenyulni.
4.Sok penze van megis elkolti.
5. Mar volt ra pelda hogy elzavart kolyokkel egyutt.
6. Ha ujra kirak akkor ott leszel kisemmizve egy babaval a nyakadon.
Ezeket atgondolva mi a velemenyed? Nem a lelepes lenne a legjobb? Vagy ha nem is lepsz le legalabb magadnak gyutsd a penzt mert ha kitesz neked alberletet kell keresned illetve a babadat es magadat ellatni,legyen felretett penzed amivel bebiztositod magad!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!