Annyi fájdalmat kaptam már az élettől. Mit tegyek?
rengeteg szerelmi csalódás mi némelyik hatalmas , meg itthon is mindent kapok csak jót nem testi lelki bántást..
rengeteg emberbe csalódtam..
úgy érzem több 100 darabra van törte a szívem ...
lassan már arra gondolok hogy nem akarók élni.
Volt, hogy én is úgy éreztem, szörnyű a világ, szerencsétlen vagyok, csalódtam rengeteg emberben stb. Aztán rájöttem, úgy is fel lehet fogni a dolgokat, hogy "x, vagy Y miért csinálta ezt velem?!", de igazából érdemesebb úgy gondolni, hogy "Én miért hagytam, hogy ezt megtegyék velem?!"
Szóval emberismeret..csak olyanba helyezzél bizalmat, aki megérdemli, akkor minimális esélye van, hogy csalódjál.
Persze ezt könnyű leírni, csinálni nem olyan könnyű, tudom...
És még valami: tök jó, hogy fel tudod vállalni és megfogalmazni az érzésedet!
bár 13 éves lány vagyok, de nyugodtan írj nekem, én lehet hogy tudnék segíteni... írd meg a problémáid és segítek...
néha ha úgy érzed megbántottak, gondold végig, hogy Te mit tehettél... lehet, hogy benned van a hiba. mondjuk elvetted más szerelmét és ezt veled is megtörtént pl. na mind1: ÍRJ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!