Hogyan NE okozzak fájdalmat neki?
Megismerkedtem egy 22 éves lánnyal, akivel ugyanaz a kedvenc sportunk/hobbink, így jól együtt tudjuk tölteni a szabadidőnket, gyakran kettesben. A leányzó emellett nagyon-nagyon aranyos, egyszerű szépség, külső adottságait és öltözködését tekintve nem keresnék, de igazából elképzelni se nagyon tudnék jobbat nála ... ha minden más stimmelne. Csakhogy sok-sok fontos dologban pontosan az ellentétem. Ő egy pici faluban lakik, ahol közeli kapcsolatban él a tág rokonsággal, szereti a családját, jókedélyű, beszédes, a vidékies életre van berendezkedve, a jövőjét is ott képzeli el, kerttel, háziállatokkal. Ehhez képest én több városban is laktam már, most Bp-en élek, 15 évesen elmentem otthonról, a "család" szó számomra inkább negatív, mint pozitív élményeket idéz fel, még azt sem tudom, akarok-e igazán sajátot, kevés barátom van, bár sok mindenkit ismerek, komoly szellemi munkát végzek, karrieremet tekintve sikeres vagyok, de egyedül telnek a napjaim, keveset beszélek, későn kelek és későn fekszem. Én vallásos vagyok, ő nem, én folyton filozofálok az életen, ő csak éli...
Egyértelmű, hogy szimpatikus vagyok neki, ezt mondta is, dicsérte a humorom, stílusom, stb.
Tudom, hogy nem lenne jó tartós párkapcsolatunk. Ennek ellenére eljárnátok még vele az eddigi módon kikapcsolódni? Attól tartok, hogy várja a kapcsolatunk szorosabbá fűződését, de erről tudatosan le kell állítanom magam. Vajon lehetnénk tényleg "csak barátok"? Vagy ez illúzió anélkül, hogy egyikünknek rosszul essen valami?
24 f
ezt mondd el neki is...kisebb a fájdalom, ha nem hitegeted sokáig, ha nem várod meg, míg teljesen belég szeret (bár lehet, már késő).
ha azt mondja, működik a dolog, akk járj el vele továbbra is, h együtt űzzétek a hobbitokat, ha nem, egy iedig ne beszélj vele, míg ki nem heveri.
ahogy levezeted, hogy milyen szuper lányt találtál és mégse felel meg a kívánalmaidnak, egyértelmű, hogy túl komolyan veszed a dolgokat, nem kéne kicsit lazábbra venned?
amiket leírtál, szerintem annyi ellentét kell is egy kapcsolatba :)
de ha te ezt nem szeretnéd, mondd meg neki nyíltan, ne hitegesd, ha rosszul is esik neki, hosszútávon csak ez a korrekt megoldás
Ha már most úgy érzed, hogy nem tudod vele elképzelni a rövidebb-hosszabb távú jövődet, akkor az a legtisztább, ha ezt az ő tudtára is hozod.
Vagy, adhatsz magatoknak egy esélyt, még az is lehet, hogy jól alakulnak a dolgok, s tudtok egymáshoz alkalmazkodni, változni picit egymás kedvéért. Ez idővel kialakul magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!