Hogy lehet túlélni egy megcsalás okozta fájdalmat?
Látod hogy nagyon szereti a nőt? akkor ...
Csak a gyerek miatt meg a törlesztőrészlet miatt ne maradjatok együtt
Kezdj el gondolkodni,azon,hogy egyedül hogy fogsz boldogulni,ha tényleg szereti a másikat te már semmit nem tehetsz,vagyis perzse zsarolhatod,stb de akkor sem lenne már őszinte...Legfeljebb maradna és csalna tovább,ha nem vele hát mással...Válás.
A gyereknek is jobb két boldog szülő,mint egy hazugságvár...Amúgy az a kapcsolat ahol már ott harmadik az már a harmadik belépésekor haldoklott...Tapasztalat,enegem is csaltak meg,engem is fél éven keresztül, a legjobb barátnőmmel,perzse én beláttam,hogy ha a páromra figyeltem volna és nem az ÁV-ra akkor nem más ágyába mászott volna.
Kérdéseim lennének:
Akarta párod a gyereket?
Csak a gyerek létezett számodra és elfelejtetted,hogy nő is vagy nem csak anya?
Amúgy kényelemből(anyagiak stb) sok pár együtt marad,csak nem biztos hogy érdemes,hazugságba nevelni a gyereket,és hazudni a boldogságot...Figyu kérdező és ha pl melleted dönt mit lépsz,mert milezs ha fél év múlva megint jön majd egy kollegina?
Köszönöm a válaszokat.
Az a baj, hogy közösek a barátaink, a munkalelyünk, ha elválunk teljesen magamra maradok, mert én itthon leszek, ő pedig ugyanúgy jön-megy és jobban tudja a kapcsolatokat megtartani. Nagyon félek a jövőtől, a magánytól, és úgy érzem, nem bírom ki, ha együtt marad azzal a ribivel. Boldogan élnek, én meg itthon ücsörgök egyedül a kisfiunkkal.
"meg nem tudja, hogy ki mellett dont!"
Neked kell merlegelni es donteni!
Te meg fiatal vagy es elotted az elet, de a Ferjed mar "kilepett" a kapcsolatbol erzelmileg, mivel massal tart fennt erzelmi viszonyt, s ennek oka is volt. Ezt kell kideritened, hogy mi volt az ok, s aztan gondolkozni azon, hogy lehet-e beszelni a kozos jovorol.
Ne csuggedj, mert nem Te vagy az elso, sem az utolso, Akit megcsaltak. Legyen onbizalmad, s legy eros es ne alazkodj meg. Most faj, de majd lassan elmullik, de ehhez ido kell, s ez ido alatt lekell tisztaznotok az erzelmeiteket, s tovabb lepni.
Nagyon félek a jövőtől, a magánytól, és úgy érzem, nem bírom ki, ha együtt marad azzal a ribivel. Boldogan élnek, én meg itthon ücsörgök egyedül a kisfiunkkal.
Most is magányos vagy,ha téged válazstana és csalna tovább akkor is,inkább magányos legyél,mint lábtörlő.
"ha elválunk teljesen magamra maradok, mert én itthon leszek, ő pedig ugyanúgy jön-megy és jobban tudja a kapcsolatokat megtartani."
Te is elhívhatod a kollégákat, barátokat egy-egy délutánra. Ezért felesleges a férjeddel maradni.
Egyébként ilyen esetben az a legrosszabb, ha a közös ismerősöket választás elé kell állítani. Bár az esetedben biztos lenne olyan, aki melletted döntene, hisz anyuka vagy kisgyerekkel, akit megcsaltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!