Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi pénz kell ahhoz, hogy...

Mennyi pénz kell ahhoz, hogy egész hónapban el tudd látni a háztartást? Ketten vagyunk, de mindennap ebédet vinni vacsi meg minden!

Figyelt kérdés
Nekem 16 ezer ft bol kell megoldanom egészhónapra mert nálunk nincs olyan hó közben hogy lemegyek boltba egy fej kelkáposztáért!Csak ennyit enged a férjem!Én vagyok hülye vagy mi van????
2008. nov. 15. 13:34
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
100%
Én ismerek egy hasonló esetet. Ők fiatalon házasodtak, utána jött két gyerek... A gondok már hamar kezdődtek,anyagi téren is... Napi 500 Ft kapott, hogy abból etessen meg 2 gyereket, és főzzön is... Jól írtam, 500... Ha nem volt jó a vacsora, elment étterembe, mondanom se kell, egyedül... Na ez a nő volt művész!!! Több mint 10 évig vele maradt, és el is terjedt róla, hogy kis pénzből is mennyire jót tud főzni... De mondjuk ott más bajok is voltak... Mindegy... Szóval ez a nő nem is akart elválni, van aki még komolyan veszi a hűségesküt. A férj vált,újraházasodott... (Szegény kis teremtés aki hozzáment) Aztán a nő is újat kezdett, és szült még kettőt... Az első két gyerekét huszonévesen,a másik kettőnél szinte már 40 volt... Minden gyereke szép, gondozott, vidám és egészséges!!!!
2008. nov. 28. 22:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!