Mennyi pénz kell ahhoz, hogy egész hónapban el tudd látni a háztartást? Ketten vagyunk, de mindennap ebédet vinni vacsi meg minden!
Hát én ezt nem értem, miért csak ennyit enged a férjed, mennyi a bevételetek ? Vagy valami nagydologra gyüjtötök? Vagy csak ö keres ? És mi van akkor ha olyanért kell lemenni a boltba ami hamar romlik, azt nem tudod megvenni ho elején .Gondolok itt tej, tejföl stb..
Amugy mi sem élünk fényesen, kb kettönk keresete / 20 éves munkaviszony után / 200 ezer, ebböl kiadás csekk
bérlet, iskola kb 120 ezer benzinnel, 80 bol élünk, és hidd el nem engedhetünk meg mindent magunknak. / 2 gyerek van / ebböl kaja meg a ruházkodás. tehát a 16 ezer szerintem nagyon kevés. Én nem zudnék belöle kijönni. Ti hogy jösztök ki ennyiböl ?
Nem hülye,hanem művész vagy,ha te ezt meg tudod ebből a pénzből oldani.Nekem is írd le a titkot léccike.
Na komolyan,nekünk 3 gyerekünk van,de én a háztartást alig bírom havi 200-ból kihozni.Ebbe már tisztálkodó,tisztítószerek,kaja,bébiétel,pelus...stb..benne van,de a számlák,hitel..egyebek nincsenek.Ezenfelül ruházkodunk,plusz extrakiadások.
Elsö vagyok, de hova kell raknod a többi pénzt, meg mennyi a keresetetek, ebböl abszolut nem lehet kijönni. !
Nem irtad meg hogy gyüjtötök, vagy nincs sok bevétel vagy mi ? Vagy ö költi el a többit ? Ha irnál jobban belelátnánk, tudnák segiteni, bár a kérdésedre válastoltunk, amugy nekem például minden nap kell menni boltba, végül is kenyér is kell....stb...én nem tudnám megoldani az egyszeri bevásárlást, 2 gyerek+ a férjem mellett.
Nálunk is úgy van, hogy fizetés után kifizetem a rezsit, a hiteleket, elmegyek bevásárolni, és marad kb. 30000 forint költőpénzem. A feleségem majd' 50000 ft-ot kap (GYES+családi pótlék) abból intézi a tandíját (16000), tankol néha (kb. 15000), és a maradék kb. 20000-ből intézi a napi tejet-kenyeret, egyebeket a mindennapi főzőcskéhez. Mondjuk én hétvégeken szoktam venni ezt-azt ami nem áll el egy hónapig, meg ha kell valami a vasárnapi ebédhez.
Szóval nálunk kb. 35-40 ezer, amit a napi kiadásokra költünk.
Azt ítrad nálatok is van havi bevásárlás, tehát a 16000 csak a napi kiadásokra van. Ez tényleg kevés kissé! Tudatosítsd a férjeddel, hogy minden drágul és ennek az összegnek legalább a duplája kell a mindennapi élethez!
Nekeünk hetente 10 ezer ft a kaja.
Az albérlet 100 000 ft körül van.
autóhitel 30 000+tank 40 000.
bkv bérlet 10 ezer.
ovoda 10 ezer.
telszámla 20 ezer
upc 10 000
2 kutyus
és ezen kivül van 2 hitelem amit nem fizetek.
és még ruhat nem vettem ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!