Másoknál hogy van ez? Mostohaszülő-pénz dolog?
Figyelt kérdés
Szóval arra lennék kíváncsi, hogy a mostohaszülők beleszólnak abba hogy a párjuk mennyi pénzt ad a gyerekének? Csak azért érdekel, mert nekem apukám mindig ad pénzt, ha náluk vagyok, de mindig úgy hogy a felesége ne lássa. Jól élnek, mindketten jól keresnek. Van egy közös kislányuk is, ő is kap mindig mindenfélét. Én mindig úgy vettem észre, hogy a mostohaanyám nem örül, ha apa pénzt ad nekem. Egyszer volt ebből egy vita, pedig akkor nem is apától kértem pénzt, hanem cipőt akartam venni abból a pénzből amit anya adott nekem. Akkor mostohaanyám nagyon csúnya dolgokat mondott, hogy nekem nem jó az a cipő ami van és stb. Egyébként semmi probléma nincs vele tényleg, csak ez a dolog fura nekem. Köszönöm ha elolvasod és válaszolsz!2011. szept. 12. 12:32
1/8 anonim válasza:
Ez sajnos a legtöbb családnál így van. Főleg, ha van közös gyerek. Akármilyen szép és jó valaki, olyan ritka, mint a fehér holló, hogy az ex gyerekét el tudja fogadni és nem akad ki, ha kizabálja a hűtőt, teli kádban fürdik, vagy kap pénzt. Soha nem fog úgy nézni rá, mint a saját gyerekére, akitől nem sajnál egy kád vizet, vagy egy ötezrest. Viszont az idegentől igen, mert az maradhatna neki is, vagy akkor azt nem az övé kapja.
2/8 anonim válasza:
Nálunk is sokszor hasonlóan működik a dolog, ha apu adna nekem egy nagyobb összeget (nem csak úgy hanem tényleg szükségem van rá) akkor valami hülye indokkal jön elő. A ballagásom totál ez volt, aput behülyítette és egyikük sem jött el ezért.
3/8 anonim válasza:
Sajnos a legtöbb "új feleség" ilyen, főleg, ha közös gyerek is van. Ne is törődj vele, a fő, hogy apukád támogat. Nem kell mindent tudnia a mostohaanyudnak, legyen szent a béke, mindenki jól jár.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy írtatok. Én soha nem szólok egy rossz szót sem, soha semmit nem kérek tőlük, apa magától szokta adni. 2-3 hetente vagyok náluk egy szombat-vasárnapot, enni se szoktam sokat. Kishúgomnak is mindig viszek valamit, van hogy apróságot, van hogy veszek neki valami komolyabbat.
2011. szept. 12. 12:45
5/8 anonim válasza:
Nekem szerencsém volt,anyám új férje pótapuka lett nekem,és mindigis próbált elkényeztetni,akkor meg végképp amikor megszületett a közös gyerek,mondván,nehogy hátrányát érezzem.
Anyámnak szót nem kellett szólnia,sőt,sokszor még ő mondta hogy ne essen túlzásba.
6/8 anonim válasza:
Szóval arra lennék kíváncsi, hogy a mostohaszülők beleszólnak abba hogy a párjuk mennyi pénzt ad a gyerekének?
Általában az új nőcik...
7/8 anonim válasza:
Szerintem úgy gondolja, hogy nem vagy a gyereke, és miért ő adjon. van anyád is... :\ csak nálam az a helyzet, hogy a hátam mögött mondja az elég csúnya dolgokat. Apukámat meg jól kihasználja...
8/8 anonim válasza:
(utolsó)A nevelőapám pedig nagyon rendes. Apukámmal is jóba volt, amíg nem jött a csaj...:\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!