Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Másoknál hogy van ez? Mostohas...

Másoknál hogy van ez? Mostohaszülő-pénz dolog?

Figyelt kérdés
Szóval arra lennék kíváncsi, hogy a mostohaszülők beleszólnak abba hogy a párjuk mennyi pénzt ad a gyerekének? Csak azért érdekel, mert nekem apukám mindig ad pénzt, ha náluk vagyok, de mindig úgy hogy a felesége ne lássa. Jól élnek, mindketten jól keresnek. Van egy közös kislányuk is, ő is kap mindig mindenfélét. Én mindig úgy vettem észre, hogy a mostohaanyám nem örül, ha apa pénzt ad nekem. Egyszer volt ebből egy vita, pedig akkor nem is apától kértem pénzt, hanem cipőt akartam venni abból a pénzből amit anya adott nekem. Akkor mostohaanyám nagyon csúnya dolgokat mondott, hogy nekem nem jó az a cipő ami van és stb. Egyébként semmi probléma nincs vele tényleg, csak ez a dolog fura nekem. Köszönöm ha elolvasod és válaszolsz!
2011. szept. 12. 12:32
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Ez sajnos a legtöbb családnál így van. Főleg, ha van közös gyerek. Akármilyen szép és jó valaki, olyan ritka, mint a fehér holló, hogy az ex gyerekét el tudja fogadni és nem akad ki, ha kizabálja a hűtőt, teli kádban fürdik, vagy kap pénzt. Soha nem fog úgy nézni rá, mint a saját gyerekére, akitől nem sajnál egy kád vizet, vagy egy ötezrest. Viszont az idegentől igen, mert az maradhatna neki is, vagy akkor azt nem az övé kapja.
2011. szept. 12. 12:37
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is sokszor hasonlóan működik a dolog, ha apu adna nekem egy nagyobb összeget (nem csak úgy hanem tényleg szükségem van rá) akkor valami hülye indokkal jön elő. A ballagásom totál ez volt, aput behülyítette és egyikük sem jött el ezért.
2011. szept. 12. 12:39
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos a legtöbb "új feleség" ilyen, főleg, ha közös gyerek is van. Ne is törődj vele, a fő, hogy apukád támogat. Nem kell mindent tudnia a mostohaanyudnak, legyen szent a béke, mindenki jól jár.
2011. szept. 12. 12:39
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy írtatok. Én soha nem szólok egy rossz szót sem, soha semmit nem kérek tőlük, apa magától szokta adni. 2-3 hetente vagyok náluk egy szombat-vasárnapot, enni se szoktam sokat. Kishúgomnak is mindig viszek valamit, van hogy apróságot, van hogy veszek neki valami komolyabbat.
2011. szept. 12. 12:45
 5/8 anonim ***** válasza:
93%

Nekem szerencsém volt,anyám új férje pótapuka lett nekem,és mindigis próbált elkényeztetni,akkor meg végképp amikor megszületett a közös gyerek,mondván,nehogy hátrányát érezzem.

Anyámnak szót nem kellett szólnia,sőt,sokszor még ő mondta hogy ne essen túlzásba.

2011. szept. 12. 13:34
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Szóval arra lennék kíváncsi, hogy a mostohaszülők beleszólnak abba hogy a párjuk mennyi pénzt ad a gyerekének?

Általában az új nőcik...

2011. szept. 14. 19:13
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem úgy gondolja, hogy nem vagy a gyereke, és miért ő adjon. van anyád is... :\ csak nálam az a helyzet, hogy a hátam mögött mondja az elég csúnya dolgokat. Apukámat meg jól kihasználja...
2011. szept. 14. 20:22
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
(utolsó)A nevelőapám pedig nagyon rendes. Apukámmal is jóba volt, amíg nem jött a csaj...:\
2011. szept. 14. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!