Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi pénz kell ahhoz, hogy...

Mennyi pénz kell ahhoz, hogy egész hónapban el tudd látni a háztartást? Ketten vagyunk, de mindennap ebédet vinni vacsi meg minden!

Figyelt kérdés
Nekem 16 ezer ft bol kell megoldanom egészhónapra mert nálunk nincs olyan hó közben hogy lemegyek boltba egy fej kelkáposztáért!Csak ennyit enged a férjem!Én vagyok hülye vagy mi van????
2008. nov. 15. 13:34
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
65%
régebben jártunk nagybávásárolni, akkor kb 20 000 Ft volt egy hétre a kaja meg az épp szükséges tisztítószer és kozmetikum. Mondjuk sztem mi már a középosztály felsőbb rétegénél avygunk d enem tom:S
2008. nov. 15. 17:50
 12/41 anonim ***** válasza:
100%
Igen, itt szerintem sem a pénz a fő probléma, hanem maga a rossz kapcsolat, ebből gyökerezik minden. Fura, hogy a mai világban még vannak olyan nők (egész fiatalok is), akiket cselédnek tart a férjük, és azt hiszi, a kismanók hordják az asztalra a kaját! Ne hagyd, hogy ennyire elnyomjon!! Igaz, nem írod, de lehet, hogy nem dolgozol, azért meri ezt megcsinálni veled! Én a helyedben önálló életvitelt alakítanék ki, aztán gyorsan felvenném a nyúlcipőt.... Ennek a pasasnak nem való semmilyen nő!!
2008. nov. 15. 17:51
 13/41 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem a párod keresetén múlik ahogy látom, de először próbáld meg , hogy bízd rá ezt a 16 ezret, hogy oldja meg.

Mi az, hogy a báttyjára van benzin rádmeg nincs. Ti nem közösködtök? Akkor elmennék jó messzire és vinném a részem és oldja meg egyedül, mert tiszán látszik, ez már nem szerelem, hanem birtoklás feléd.

Ne sírj ezen amit írtam , nem akarlak bántani, sőt a férjednek küldenék két nagy fejmosást, de amiket írtál abbólezt a következtetést vonom le és nem tudnék ilyen emberrel lenni.

2008. nov. 15. 17:57
 14/41 anonim ***** válasza:
100%
Hát én is átértékelném helyedben ezt a kapcsolatot. 16. ezerből nem lehet biztosítani a minőségi táplálkozást még 1 főre se! Beszélnetek kéne, és neked több függetlenség!
2008. nov. 15. 18:04
 15/41 anonim ***** válasza:
64%

16000 Ft-bol egy honapra?? Hogyan? Varazsolsz? Mondd meg a ferjednek, hogy o ossza be a 16000 Ft-ot, aztan majd meglatjuk mire lesz neki eleg! Semmire!

Ha tudnatok menjetek ki kulfoldre dolgozni, azt hiszem gyereketek nincs, igy konnyen lenne munkatok!!

2008. nov. 15. 18:10
 16/41 anonim ***** válasza:
94%

Nagyon sajnálom,mert ahogy olvaslak,nagyon nehéz lehet neked,és csodálom hogy eddig bírtad.Igen,itt valóban a kapcsolattal van a baj,ez a férfi nem becsül téged.ne haragudj hogy ezt írom,tudom nincs jogom látatlanban ítélkezni,de ez így nem mehet sokáig,ahogy látom te fogsz tönkre menni.

Én gyeden vagyok,a férjem sokat dolgozik értünk,sokat plusszozik is, demindent a közösbe ad,és ha bármi kell,onnan vehetjük el,MIND A KETTEN.

Sosem szórtam a pénzt, de ha megvennék valamit magamnak azért sosem szólna,nemhogy egy kiló kenyérért hóközben.

Próbálj meg vele beszélni erről,amúgy mindig ilyen volt?

2008. nov. 15. 18:24
 17/41 anonim ***** válasza:
92%
Ne hagyd magad, ne legyél nyuszi! Én a 16ezerből bevásárolnék magamnak, a férjem meg egyen, amit akar. Legközelebb meggondolná, hogy mennyit szán a kiadásokra. Egyáltalán miért vagytok közös kasszán, ha ennyire nem tudtok megegyezni a szükséges kiadásokban? El kell számolnod neki a fizetéseddel, vagy mi a fene van? Nekem ez az egész helyzet érthetetlen. Kerestek egyáltalán mindketten, vagy a férjednek kuncsorogsz pénzért? Ahogy elnézem, nem az a fajta, akire anyagilag érdemes rábíznod magad. Nekem van olyan barátnőm, akinek csak a férje dolgozik, de közös számlára megy a pénz, mindkettőnek van kártyája hozzá, és nem téma, hogy ki mire mennyit költ. Nyilván mindketten tisztában vannak vele, nagyjából mennyire lehet nyújtózkodni, hogy a takaró alatt maradjanak. Én még ilyet nem pipáltam, hogy valaki forintra megszabja, mennyit költhet a másik.
2008. nov. 15. 18:26
 18/41 A kérdező kommentje:
Én miota feltettem a kérdést bőgök!Én már nem tudom mi van!Csak azt tudom hogy én már nem birom!Ma megjött munkábol amig el nem ment bulizni a munkatársaival addig veszekedtünk!Abbol van elegem hogy mindig mindenért én vagyok a hibás!!!Mit tegyek?Mondja meg valaki!!!!Nagyon ki vagyok!
2008. nov. 15. 18:37
 19/41 anonim ***** válasza:
96%
Az még mindig nem derült ki, hogy anyagilag fügsz-e a férjedtől vagy sem, pedig az fontos információ lenne a probléma megoldásához. Nem mindegy, hogy lenyúlja a kereseted, vagy egyszerűen nem ad többet az övéből. Utóbbi esetben nehezebb ötleteket adni.
2008. nov. 15. 18:50
 20/41 anonim ***** válasza:
93%
Nincs család,akitől segítséget kérhetnél?Szüleid,akikhez mehetnél,és nem kellene ettől az embertől függened?
2008. nov. 15. 18:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!