Mennyi pénz kell ahhoz, hogy egész hónapban el tudd látni a háztartást? Ketten vagyunk, de mindennap ebédet vinni vacsi meg minden!
Ez nem a párod keresetén múlik ahogy látom, de először próbáld meg , hogy bízd rá ezt a 16 ezret, hogy oldja meg.
Mi az, hogy a báttyjára van benzin rádmeg nincs. Ti nem közösködtök? Akkor elmennék jó messzire és vinném a részem és oldja meg egyedül, mert tiszán látszik, ez már nem szerelem, hanem birtoklás feléd.
Ne sírj ezen amit írtam , nem akarlak bántani, sőt a férjednek küldenék két nagy fejmosást, de amiket írtál abbólezt a következtetést vonom le és nem tudnék ilyen emberrel lenni.
16000 Ft-bol egy honapra?? Hogyan? Varazsolsz? Mondd meg a ferjednek, hogy o ossza be a 16000 Ft-ot, aztan majd meglatjuk mire lesz neki eleg! Semmire!
Ha tudnatok menjetek ki kulfoldre dolgozni, azt hiszem gyereketek nincs, igy konnyen lenne munkatok!!
Nagyon sajnálom,mert ahogy olvaslak,nagyon nehéz lehet neked,és csodálom hogy eddig bírtad.Igen,itt valóban a kapcsolattal van a baj,ez a férfi nem becsül téged.ne haragudj hogy ezt írom,tudom nincs jogom látatlanban ítélkezni,de ez így nem mehet sokáig,ahogy látom te fogsz tönkre menni.
Én gyeden vagyok,a férjem sokat dolgozik értünk,sokat plusszozik is, demindent a közösbe ad,és ha bármi kell,onnan vehetjük el,MIND A KETTEN.
Sosem szórtam a pénzt, de ha megvennék valamit magamnak azért sosem szólna,nemhogy egy kiló kenyérért hóközben.
Próbálj meg vele beszélni erről,amúgy mindig ilyen volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!