Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi pénz kell ahhoz, hogy...

Mennyi pénz kell ahhoz, hogy egész hónapban el tudd látni a háztartást? Ketten vagyunk, de mindennap ebédet vinni vacsi meg minden!

Figyelt kérdés
Nekem 16 ezer ft bol kell megoldanom egészhónapra mert nálunk nincs olyan hó közben hogy lemegyek boltba egy fej kelkáposztáért!Csak ennyit enged a férjem!Én vagyok hülye vagy mi van????
2008. nov. 15. 13:34
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
96%
Hogy van az hogy ö hazajön és elmegy bulizni, én ezt nem hagynám, hivott téged ?, bár ha én a helyedbe lennék akkor sem mennék ha hivna, itt egy megoldás van hagyd el mig nem késö !!!
2008. nov. 15. 19:08
 22/41 anonim ***** válasza:
95%
Hagyd el, ettől különbet is találsz.
2008. nov. 15. 19:14
 23/41 A kérdező kommentje:
A bulizást már mondta,de nem érzékeli hogy rossz ez az egész!Igen a fizetésem az ő számlájára jön (rózsaszin köd)!1 honapig munkanélkül voltam és ő szerinte most össze dől a világ!Az anyos azt mondta sokan örülnének annak ha annyi pénzük lenne mint nekünk!
2008. nov. 15. 19:15
 24/41 anonim ***** válasza:
89%

Hát nálunk 120 az albi meg a rezsi, 30ezer a kocsi, hitelekre elmegy 34ezer, tankolásra 20ezer, telefonra 20ezer kettőnknek. és akkor még ott a kajálás meg a páromnak a napi 1-2 dbz cigi. A kajára rengeteg pénz elmegy, iszonyat drága minden. A férjem ma hazajött 4tescos szatyorral és 18ezret otthagyott. Már mi is ott tartunk, hogy ruhát sem veszünk. nekem legutóbb anyum vett 2nadrágot, mert nem telik rá. Jöv hóban 210ezerből kell ezeket megoldanom és fogalmam sincs hogyan, ráadásul kari lesz, de már megmondtam anyuéknak, hogy nem telik majd még apró ajéndékra sem.

A kérdésre válaszolva. Én a helyedben otthagynám ezt az önző embert. Az én férjem a fizujából annit vesz el, hogy tankolni tudjon, a többit odaadja, bár tudja, hogy nem várom el tőle, és még sosem kérdezte meg hova tettem a pénzt mire megy el annyi.

2008. nov. 15. 19:17
 25/41 anonim ***** válasza:
85%
Akkor a megoldás sima ügy: bemész a bankba, nyitsz egy folyószámlát magadnak, aztán a munkahelyeden átirányíttatod a fizetésedet arra. Ha az uraságnak nem tetszik, fel is út, le is út! Egyszerűen nem értem az ilyen nőket, mint te is vagy, rajtam ugyan nem uralkodna így senki. Bőgsz, ahelyett hogy ráborítanád az asztalt.
2008. nov. 15. 19:21
 26/41 A kérdező kommentje:
Na ő mindig megkérdezi hogy mire ment el mit vettem!?Tudjátok nagyon hálás vagyok a sok válaszért és most már látom hogy ez nem szerelem!De volna hová mennem és tudom hogy az lenne a legegyszerűbb de 32 évesen,gyerek nélkül,vén banyaként fogok élni!
2008. nov. 15. 19:21
 27/41 anonim ***** válasza:
90%
Ha még gyerekeitek lennének, érteném ezt a függőséget, de így tényleg rejtély számomra.
2008. nov. 15. 19:22
 28/41 A kérdező kommentje:
Tudom sokan azt hiszik hogy az ilyen nő mint én lessen magára de soha nem voltam egy magabiztos típus!
2008. nov. 15. 19:24
 29/41 anonim ***** válasza:
96%
Egy ilyen embernek akarsz gyereket szülni??? Elment az eszed?! Gondolod, gyerekruhára, pelenkára többet ad majd? Egyáltalán milyen apja lesz a gyerekednek egy ilyen egoista barom, aki még egy felnőtt nőn is uralkodik? 32 év még nem matuzsálemi kor, majd találsz más férfit, akivel tényleg társként tudtok együtt élni.
2008. nov. 15. 19:25
 30/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek egy kicsit észhez tértem!Nagyon kedvesek vagytok!!!!
2008. nov. 15. 19:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!