Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Illik úgy vendégségbe menni,...

Illik úgy vendégségbe menni, hogy viszed magaddal a kutyádat is?

Figyelt kérdés

Meghívtunk tegnap estére egy barátunkat és a párom munkatársát a barátnőjével.

Mikor megérkeztek, láttuk hogy a lánynál ott a kutyája is.

Nem rosszalkodott, csak aludt a teraszon (panelben lakunk). Picit hullott a szőre, de nem volt vészes.

Ti is elmennétek a kutyátokkal vendégségbe? Amikor grillezős-ivós partit rendeznek?

2010. júl. 13. 14:58
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Állítólag a páromnak mondták, hogy kutya is velük van. Én nem hallottam...
2010. júl. 13. 15:07
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Megegyezés kérdése. Ha ti előtte megbeszéltétek, hogy OK a kutya akkor gond nem lehet. Én pl nem szeretném ha kutya jönne a lakásba, mert én pl nem tartok állatot, s szeretem a rendet. Tényleg csak megbeszélés kérdése.
2010. júl. 13. 15:10
 13/31 anonim ***** válasza:
71%
ha nem okozott nagy gondot akkor miért zavart? végülis érthető okokból vitték magukkal, nem gondolnám, hogy bunkóságból. szerintem sem illik, de végülis ha nem volt belőle gond akkor én nem aggodalmaskodnék rajta. nekem is van szobakutyám. nemrégiben volt egy családi összejövetel, benti. azoknál a rokonaimnál , már volt a kutya, elült a táskájában az előszobában, ami egyben a konyha is. mikor meghívtak minket én direkt rákérdeztem, hogy vihetem-e, okoz-e a gondot, mert ha igen természetesen megoldom máshogy. azt mondták semmi gond, nyugodtan. erre mikor megérkeztünk úgy tettek, mint akik nem is tudtak róla, hogy jajj kutya, fujj, undorító, tegyem ki a kertbe -10fokba. na én sarkon fordultam és eljöttem.
2010. júl. 13. 15:11
 14/31 anonim ***** válasza:
72%

Hm...:) ismerős a kerettörténet...

Tegnapi kérdés (a kommentekből kiderül, h a kérdező munkatársához ugrottak fel és éppen náluk volt a kutya is, de azt mondták nem baj, csak jöjjenek):

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

Most vagy te vagy az akiről az előző kérdés szól, vagy a mindkét kérdés szerzője te vagy és éppen az új könyvedhez gyűjtesz anyagot...:) ha az utóbbi az igaz, akkor gratula, szépen, logikusan felépített történet volt a tegnapi. :)

Ha egyik változat sem igaz, akkor bocsi...

2010. júl. 13. 15:13
 15/31 A kérdező kommentje:
Nem okoz gondot, csak kiváncsi voltam más háziasszonyok véleményére.
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem úgy, hogy nem szólnak, hogy van kutya is, úgy nem illő. De ha megbeszélitek, hogy jöhet a kutya, és nincs vele baj, akkor semmi gond.
 17/31 A kérdező kommentje:

Elolvastam a kérdést, amit tegnap délután írtak ki.

A mi kerti partink meg tegnap este volt.

Nem hiszem, hogy rólam szólna, és egyértelműen nem én vagyok a másik kérdés kiírója.

2010. júl. 13. 15:15
 18/31 anonim ***** válasza:
64%

Ez szerintem a legnagyobb emberi illetlenség. Sőt fokozom, ha nálunk próbálta volna ezt megtenni, én a kutyát alapból be sem engedtem volna és nem érdekelt volna ha sértődés van belőle.

Minimum az lett volna, hogy megkérdezem.

2010. júl. 13. 15:16
 19/31 anonim ***** válasza:
76%
nem, nem, nem!!
2010. júl. 13. 15:18
 20/31 A kérdező kommentje:

15:16

Én nem vagyok ennyire tisztaság-mániás.

2010. júl. 13. 15:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!