Illik úgy vendégségbe menni, hogy viszed magaddal a kutyádat is?
Meghívtunk tegnap estére egy barátunkat és a párom munkatársát a barátnőjével.
Mikor megérkeztek, láttuk hogy a lánynál ott a kutyája is.
Nem rosszalkodott, csak aludt a teraszon (panelben lakunk). Picit hullott a szőre, de nem volt vészes.
Ti is elmennétek a kutyátokkal vendégségbe? Amikor grillezős-ivós partit rendeznek?
Hm...:) ismerős a kerettörténet...
Tegnapi kérdés (a kommentekből kiderül, h a kérdező munkatársához ugrottak fel és éppen náluk volt a kutya is, de azt mondták nem baj, csak jöjjenek):
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Most vagy te vagy az akiről az előző kérdés szól, vagy a mindkét kérdés szerzője te vagy és éppen az új könyvedhez gyűjtesz anyagot...:) ha az utóbbi az igaz, akkor gratula, szépen, logikusan felépített történet volt a tegnapi. :)
Ha egyik változat sem igaz, akkor bocsi...
Elolvastam a kérdést, amit tegnap délután írtak ki.
A mi kerti partink meg tegnap este volt.
Nem hiszem, hogy rólam szólna, és egyértelműen nem én vagyok a másik kérdés kiírója.
Ez szerintem a legnagyobb emberi illetlenség. Sőt fokozom, ha nálunk próbálta volna ezt megtenni, én a kutyát alapból be sem engedtem volna és nem érdekelt volna ha sértődés van belőle.
Minimum az lett volna, hogy megkérdezem.
15:16
Én nem vagyok ennyire tisztaság-mániás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!