Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Illik úgy vendégségbe menni,...

Illik úgy vendégségbe menni, hogy viszed magaddal a kutyádat is?

Figyelt kérdés

Meghívtunk tegnap estére egy barátunkat és a párom munkatársát a barátnőjével.

Mikor megérkeztek, láttuk hogy a lánynál ott a kutyája is.

Nem rosszalkodott, csak aludt a teraszon (panelben lakunk). Picit hullott a szőre, de nem volt vészes.

Ti is elmennétek a kutyátokkal vendégségbe? Amikor grillezős-ivós partit rendeznek?

2010. júl. 13. 14:58
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
30%
Hát szerintem nem illetlenség. Vannak olyanok akiknek fontos az állat és kutyás az életmódjuk ők nem fognak a kutya kárára cselekedni a háziasszony miatt inkább akkor el sem mennek hozzá. Bezzeg ha a kutya helyett gyerek lett volna írva akkor mindjárt jön mindenki hogy mit képzelsz hogy megszabod hova vigye a gyerekét akivel ő egy, és neki joga van mindenhova vinni. Hát szerencsétlen kutya is egy élőlény akinek esetleg rossz ha állandóan utaztatják stb. Nem tudom mi bajod amikor senkit sem zavart.
2010. júl. 13. 15:19
 22/31 A kérdező kommentje:

15:19

Nincs bajom, csak érdeklődtem.

2010. júl. 13. 15:22
 23/31 anonim ***** válasza:
86%

Először megkérdezem, hogy vihetem-e a kutyát. Mint ahogy semmilyen vendéget nem vinnék magammal bejelentetlenül.

Ha nemet mond a házisszony, akkor ezt elfogadom, és nem viszem magammal.

De amit leírtál, ott a kutya példásan viselkedett, nem volt láb alatt stb. Nem értem, mi volt a baj, hiszen náluk volt a kutya, amikor ameghívéást kapták, logikus, hogy nem furkáztak vele haza, aztán meg vissza. Valami gond volt vele?

Ja, kutyatartó háziasszony vagyok. :-)

2010. júl. 13. 15:22
 24/31 A kérdező kommentje:
Én is szeretnék kiskutyát, de a párom nem engedi, mert sokat dolgozik. Én pedig munkanélküli vagyok. De remélhetőleg hamar találok munkát. És akkor tényleg nem lenne időm egy kiskutyára.
2010. júl. 13. 15:24
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
én is megkérdezném mindenképpen telefonon, hogy vihetem e, de ha nem lakok messzire, akkor inkább hazaviszem. nekem is van kutyám, imádom őket, de nem vinnék senkinek a "nyakára" kutyát. mert lehet, hogy akihez megyünk az nem szereti őket,meg hát panelbe. még ha valami kertiparti lett volna, akkor talán-talán. de akkor is megkérdezem előtte. inkább a helyében gyors hazavittem volna. szóval a panelos ivós buliba nem illene kutyát vinni. szerintem...
2010. júl. 13. 15:26
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
Én megkérdezném, vihetem-e a kutyát. Mondjuk ilyen melegben megértem, hogy nem akarják egyedül hagyni (még megdöglik...), de akkor is.
2010. júl. 13. 15:29
 27/31 A kérdező kommentje:
Már este volt, tehát nem volt nagy meleg.
2010. júl. 13. 15:39
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

mivel én kutyás vagyok, hozzám rendszeresen jönnek a kutyás ismerösök kutyával, de mindig megkérdezik elötte, hogy lehet-e

néha tartunk direkt kutyás bulikat, volt hogy tizenvalahány kutyával grilleztünk :D

mondjuk azért ez kertesház, nem panel

2010. júl. 13. 15:47
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

Kedves válaszolók, hagyjátok már szegény kérdezőt azzal, hogy miért zavarta! :) Egy szóval sem írta, hogy zavarta volna a dolog!

Szvsz meg kellett volna kérdezniük, így elég iletlenség volt.

2010. júl. 13. 17:26
 30/31 anonim ***** válasza:
*illetlenség
2010. júl. 13. 17:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!